Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 15:00

16.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březno doma padlo s Doubravou


0

Zajímavý souboj sliboval zápas třetího Března s vedoucí Doubravou. Domácí chtěli odčinit jedenáctigólový příděl z minulého kola, zatímco Doubrava mohla zvýšit náskok díky ztrátě druhých Kosmonos. Hosté si v prvním poločase vypracovali hubený náskok 1:0 a v druhé půli si vítězství pojistili dvěma góly Nedošetka. Konečný výsledek 3:0 tak zapříčinil transport všech bodů na doubravské konto.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediný gól vstřelil Koťátko

Po jedenáctibrankovém přídělu se do domácí branky postavil místo Charváta Jeleček, v hostující základní sestavě tentokrát nechyběl kapitán Odcházel, který v minulém kole otočil nepříznivě se vyvýjející zápas se Sportingem. Od úvodních minut zápasu byl k vidění spíše velmi důrazný fotbal s velkým množstvím osobních soubojů. Jedinou branku první půle si schovala Doubrava do 36. minuty, kdy zmíněný Odcházel vystihl vyražený míč a přihrávkou pod sebe našel přesně Petra Koťátka, který překonal Jelečka a dostal tak svůj tým do vedení. Víc branek v první půli nepadlo a do kabin tak šla Doubrava s nejtěsnějším vedením 1:0.

Nedošetko jistil výhru

Druhá půle probíhala v podobném duchu jako ta první a oba celky si navzájem dopřávaly co proto. Tvrdá hra měla za následek vynucené střídání hostujícího týmu, když po souboji s domácím útočníkem musel nedobrovolně hřiště opustit Jiří Koťátko s roztrženým obočím. Březno se ovšem snažilo i o vyrovnání, které jim ale pozorná hostující obrana nedovolila, protože pracovala na jedničku. Naopak postupem času se v domácí obraně otevírali prostory, které dokázali hosté dokonale využít. Jmenovitě to byl Nedošetko, který dokázal nejprve v 68. minutě zvýšit na 2:0 a poté v úplném závěru ještě uzavřel svou druhou brankou v utkání výsledné skóre na 3:0. Domácí si tak připsali druhou prohru v řadě, zatímco Doubrava se díky ztrátě Kosmonos dostala do osmibodového náskoku.



Ohlasy k zápasu



SK Jizeran Doubrava
Josef Nedošetko - hráč: "Další těžký zápas vyšel lépe nám. Do kabin jsme šli s jednogólovým náskokem. V druhé půli jsme výborným výkonem naší obrany dokázali udržet nulu a navýšit gólový náskok ještě o dvě branky. Za bojovnost si kluci zaslouží pochvalu."



Sestavy


TJ Sokol Březno
J. Jeleček [-] - V. Brodský [-] , V. Bišický [-] , M. Krupica [-] - J. Gabriel [-] , J. Vrabec [-] - L. Koudelka [-] , J. Procházka [-] - M. Šťastný [-] , J. Beneš [-] , P. Zelba [-]

SK Jizeran Doubrava
P. Musil [-] - L. Odcházel [-] (85. M. Vedral [-] ) , J. Bárta [-] , M. Vít [-] (66. J. Šelemberk [-] ) , M. Pálka [-] , P. Koťátko [-] , J. Nedošetko [-] , J. Koťátko [-] (72. J. Halfar [-] ) , M. Jeleček [-] , D. Šimíček [-] , T. Kochman [-]

ŽK: 31. M. Krupica , 51. J. Beneš - 60. M. Pálka , 75. J. Bárta , 86. J. Šelemberk .
Hráči zápasu: J. Nedošetko .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Vaňousek Patrik - KUKA Vladimír, NEJEDLO Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.