Řepov padl s rezervou Bousova


Branky


0

Řepov, který byl na jaře zatím stoprocentní, hostil na svém pažitu rezervu Bousova, která si v minulém kole smlsla na Březně. V první půli se hosté dostali do vedení, které na začátku druhého poločasu sice Řepov smazal, jenže poté se ke slovu opět dostal Bousov a třemi brankami v rozmezí sedmnácti minut rozhodl zápas ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedinou branku vstřelil Bousov

Domácí celek musel ještě před zápasem řešit problémy se sestavou, jelikož k utkání nebyl stoprocentně připravený Kepka. Do utkání sice nastoupil, ovšem již po 10. minutách musel ze hry odstoupit a místo něj se na hřiště dostal záložník Šťastný. Řepov tak musel přeskupit své řady a možná i proto byl v úvodních minutách zápasu pod tlakem. Bousovští byli fotbalovějším týmem, který držel více míč na svých kopačkách, postupem času se ovšem začala hra postupně vyrovnávat. Do několika slibných šancí se dostali právě hosté, ovšem nemířili přesně. Na druhé straně si připsal největší šanci první půle Pollák, který dobře zapresoval bousovskou obranu, získal míč a řítil se sním z úhlu na branku. Ve snaze přihrát volnému Bonomovi si ovšem míč ukopl a slibná šance zůstala bez zakončení. A tak znovu zafungovalo pravidlo nedáš-dostaneš. Ve 31. minutě hosté zahrávali rohový kop, míč si přesně našel bousovského kapitána Dajče, který otevřel skóre utkání - 0:1. Řepov se snažil ještě do poločasu nepříznivé skóre vyrovnat, ovšem všechny útočné pokusy končily na pozorné obraně hostů. Do kabin tak šli řepovští se ztrátou jedné branky.

Řepov vyrovnal, pak ovšem třikrát inkasoval

Do druhého poločasu vstoupili domácí se snahou co nejdříve vyrovnat skóre utkání a to se jim také po deseti minutách hry povedlo. Kořínek nael přesným centrem střídajícího Šťastného, který hlavou uklidil míč za Urbana. Řepov byl v laufu a snažil se ze své aktivity vytěžit rychlé otočení stavu, ovšem výrazně proti byla bousovská obrana. Naopak to byli právě hosté, kdo si vrátil své ztracené vedení zpět. A opět to bylo po rohovém kopu, na který si naběhl nikým nehlídán Kynčl a tvrdou ranou pod břevno nedal Babčákovi šanci - 1:2. Řepovští chtěli rychle odpovědět na inkasovanou branku, ovšem jejich otevřená obrana se jim stala osudnou. Za dalších sedm minut domácí doplatili na ztrátu míče a hostující Havel ranou přesně do růžku domácí branky zvýšil na rozdíl dvou branek. Za Řepov mohl odpovědět opět Šťastný, který ovšem tentokrát mířil těsně vedle Urbanovi branky. Tečku za zápasem udělal v 82. minutě zápasu střídající Bartoň, který chytře přehodil Babčáka a uzavřel tak na konečných 4:1 pro hosty z Bousova. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Řepov
Vladimír Javůrek - trenér: "Zápasy s Bousovem mám rád. Bousov, ať už hraje v jakékoliv sestavě, hraje pěkný fotbal. Bohužel dnešní jejich sestava byla nad naše síly. Výsledek k průběhu zápasu, myslím si, je pro nás až krutý, ale musím uznat, že dnes byl Bousov lepší a vyhrál zaslouženě. Tři předešlé zápasy jsme s Bousovem slavili my, dnes musím pogratulovat soupeři."

Dolnobousovský SK B
Patrik Šouta - trenér: "Domácí jsme pustili do hry vyrovnávací brankou, jinak jsme byli lepším týmem. Odpověděli jsme brankou hned za 10 minut a v závěru výsledek podtrhli."



Počet diváků: 45. Rozhodčí: Musil Jiří - KOTTERMAN Emil (N), KLÍMA Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.