Klášter na svém hřišti rozstřílel Novou Ves


Branky


33. R. Vasko , 53. M. Smetana , 56. L. Novák , 63. J. Antoš (p.) , 87. M. Pálka
0

Záchranářský souboj nabídlo 18. kolo mezi Klášterem s Novou Vsí, ve kterém se očekával vyrovnaný zápas. Všechny papírové předpoklady ovšem vzaly za své a domácí Klášter si připsal tři body za výhru 5:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná branka Vaska

Od prvních momentů utkání bylo k vidění dost nepřesností a zápas moc fotbalové podívané nepřinášel. Do první pološance se dostával Vasko, ovšem ve skluzu míč netrefil. Do dalšího zakončení se dostal Lauryn, jeho střela ovšem mířila nad branku. První branku tak přinesla až 33. minuta, kdy se po rohu dostal míč ke Smetanovi, který poslal míč do malého vápna na Vaska a ten hlavou poslal domácí do vedení. Víc toho první půlu nenabídla a do kabin tak šel Klášter s hubeným vítězstvím.

Gólostroj domácích

Do druhé půle vstupovali hosté se snahou zápas vyrovnat a nějaký ten bod si z Kláštera odvést. Všechna snaha ovšem vzala za své již v 53. minutě, kdy vyslal hezký pas Král přímo na Smetanu, který se v samostatném úniku nemýlil - 2:0. Klášter na nic nečekal a opařené hosty hned za tři minuty poté dorazil třetí brankou. Po faulu na Lauryna se k exekuci přímého kopu postavil Novák a střelou přesně do šibenice nedal Mocovi šanci. V 63. minutě měli domácí výhodu pokutového kopu po ruce hostujícího kapitána Němce. Domácí Antoš šancí nepohrdl a počtvrté tak překonal Moce. Klášter hrál s chutí a nechybělo moc k páté brance, tentokrát ovšem za Mocem poze zazvonila tyč. Ke konci zápasu se ke slovu přihlásili i hosté, kteří si vypracovali dvě příležitosti, se kterými si ovšem poradil gólman Šimíček. Poslední slovo ale měli přecejenom domácí, kteří v 87. minutě zvýšili na konečných 5:0. Po závaru ve vápně se svým důrazem prosadil veterán Pálka. Domácí tak zvítězili vysoko 5:0 a získali důležité body vzhledem k výhrám konkurentů ze spodních příček tabulky. Naopak Nová Ves se po další vysoké prohře stává jedním z aspirantů na sestup.



Ohlasy k zápasu


SK Klášter Hradiště n/J
Vladimír Taclík: "Zasloužené vítězství, i když po prvním poločase to nebylo nic moc. Chci pochválit hru naší obrany včele s bezchybným Králem. Opět důležité body na cestě za záchranou."

TJ SOKOL Nová Ves
Petr Janda - hráč: "Domácí nebyli o tolik lepším mužstvem, ale vyškolili nás z produktivity. Po dnešním výsledku Bakova v Řepově a včerejší výhře Sportingu na SKP je víc jak jasné, že jsme jedním z horkých adeptů na sestup do IV. třídy. Ještě je nějakých 6 kol do konce soutěže tak uvidíme, jak to dopadne."



Počet diváků: 85. Rozhodčí: Vaňousek Patrik - NEJEDLO Tomáš, MUSIL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.