Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

24.kolo, Liberecký | Česká Lípa | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lokotka měla doma problémy


0

Hráči domácího výběru měli nanejvýše těžké utkání, protože první v tabulce si zřejmě přijel pro všechny body. Aby také ne, když mají ambice na postup a v tom případě výhra nad posledním v tabulce určitě připadá v úvahu...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jestřebí vítězí 0:3

Jestřebí plnilo roli favorita již od začátku a ve 21. minutě se to jen potvrdilo. V tento čas totiž jako první střílel přesně Michal Lorenc a poslal domácí do vedení. Poté s ovšem zranil Kapitán Jakub Pilař a musel nedobrovolně střídat. Ve 32. minutě hosté zvýšili svůj náskok, když se trefil Martin Kolařík, který se velice podobným gólem prosadil i o tři minuty později. De facto veškeré branky v utkání padli z šestnáctky. To bylo v půli vše a do šaten poté hráči odešli za 0:3 pro Jestřebí.

I zde Jestřebí válelo

Hosté měli pod kontrolou prakticky celou první půli a ve druhé půli se také nic neměnilo. Jestřebí bylo týmem, jenž dominoval ve všech aspektech hry. Na začátku druhé půle ovšem přišlo zranění číslo dvě. Byl to Stanislav Šafránek, kdo musel jako další opustit zápas předčasně. V 63. minutě jsme zaznamenali další branku, opět z bližší vzdálenosti se prosazoval David Šmejkal. V 66. minutě dovršil hattrick Kolařík Martin, ale hořkou pachuť měli hosté větší a větší, protože i když dali branku, přišlo poté další a nakonec díkybohu i poslední zranění v utkání. Tentokrát byl zraněným Ješeta Jiří a též se musel ze hřiště poroučet. Na konečných 0:6 pro hosty poté už jen upravoval Martin Kněžour v 80. minutě a bylo po zápase. 



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Česká Lípa B
Pavel Kolář (trenér Jestřebí): Ke každému zápasu přistupujeme s pokorou, kór když hrajeme s béčkem, protože to člověk nikdy neví, kdo proti vám nastoupí, kdo se bude chtít vytáhnout a podobně. Upřímně mě děsí středeční zápas, protože ještě stále nevím, jak to na hřišti splácáme. Hráč utkání? Kolařík, za ty tři branky.

TJ Jestřebí-Provodín
Zdeněk Rajšner (asistent Lokomotivy): Čekali jsme velice těžké utkání, což se také naplnilo. Mají tam velice zkušené a dobré hráče. Tým z Jestřebí dnes vyhrál zcela zaslouženě. Nebýt Podešvy v bráně, tak jsme mohli dostat ještě více branek.



Sestavy


TJ Lokomotiva Česká Lípa B
J. Podešva [-] - P. Poláček [-] , M. Koštial [-] , M. Denk [-] (63. K. Blahout [-] ) , P. Čihák [-] , T. Markovský [-] , P. Černý [-] , R. Vnuk [-] , V. Novotný [-] (57. D. Ryl [-] ) , J. Šindelář [-] , J. Zahrádka [-]

TJ Jestřebí-Provodín
M. Procházka [-] - M. Lorenc [-] , J. Pilař [-] (24. M. Kněžour [-] ) , J. Ješeta [-] (68. M. Švec [-] ) , P. Wágner [-] , D. Šmejkal [-] , S. Šafránek [-] (46. J. Koutenský [-] ) , G. Süssner [-] , L. Prkno [-] , M. Kolařík [-] , T. Karas [-]

Počet diváků: 45. Rozhodčí: Janovský Michal - ŽIŠKA René (N), KOLÁŘ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.