Jestřebí s Lindavou nemělo problém


Branky


0

Trenér Kolář musel sestavu dost splácat, ale i tak postavil takové mužstvo, které dokázalo z formy hrající Lindavu doma potrápit a hlavně připravit o všechny body...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prozatím 0:2

Je to tak, Lindava se v současnosti hledá a že se najde se nečekalo, obzváště proti prvnímu v tabulce. Jestřebí ale mělo problémy se sestavou a bylo to vidět již od začátku, kdy Jestřebí postrádala svou kvalitu v kombinační hře. Fotbal k pokoukání to rozhodně nebyl. Hosté těžili hlavně z brejků, když se je domácí snažili zatlačit k jejich bráně. Ten první využil Kněžour Martin a v 9. minutě, po rychlé akci, vstřelil branku právě on. Byl i u druhého, obdobného zásahu, který si připsal do svých statistik ve 34. minutě. První půli tedy hosté vyhráli v poměru 0:2.

Jestřebí vedení zpečetilo vítězstvím

Hned ve 47. minutě nečekaně z úhlu vystřelil Karas Tomáš a všechny překvapil, protože jeho střela zaplula za záda gólmana. Poté se Jestřebí zase dostalo pod nátak domácích, kteří se snažili, ale nedokázali skórovat a z brejku přišel na řadu opět Kněžour Martin a třetí brankou kompletoval svůj hattrick. Stav byl již 4:0. Ve druhé polovině půle v 73. minutě byla navíc odpískána penalta, za zákrok na Jeništu, které se ujal kapitán Jakub Pilař a pealtu s přehledem proměnil. Konečné skore je ve vsýledku 0:5 pro hosty, kteří tak zůstávají první.



Ohlasy k zápasu



TJ Jestřebí-Provodín
Pavel Kolář (trenér Jestřebí): Očekávali jsme to, co od každého utkání, do kterých nastupujeme s pokorou. Vyhrát jsme chtěli, ale vzhledem k chybějícím hráčům jsme měli obavy. Jinak vám vypíchnu Wágnera a Kolaříka. Kněžoura nikoli, byť dal tři branky. On toho totiž dost zahodil a některé situace řešil špatně, takže zůstaňme u těch prvních dvou jmen.



Počet diváků: 15. Rozhodčí: Volf Pavel - FOLK Miroslav, MENGR Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.