Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 15:00

17.kolo, Liberecký | Česká Lípa | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boj o záchranu prozatím zvládli domácí


Branky


0

Stružnice hostila Valtinov. Týmy, které jsou umístěny velice podobně v tabulce, čekala vyloženě bitva o každý bod, protože na závěr jsou určitě potřeba. Hlavně, když oběma dvěma jde o udržení se v souteži...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé vedení domácích

Již ve 3. minutě se prosadil Koždoň Václav, což byla pro hosty skutečně velmi studená sprcha. Domácí vlastně efektivně využívali chyb hostů a potvrdilo se to i u druhé branky. Tu měl na svědomí Pavel Mareček, když selhala obrana hostů, a jmenovaný se tak prosadil ve 26. minutě utkání. Do poločasu ještě korigoval na 3:0 kapitán Luboš Merenus a hosté jen nevěřcíně kroutili hlavou. Bohužel, nepřijeli v nejlepší možné sestavě a na tom se hra dost podepsala. Převaha domácích tak pokračovala až do konce poločasu. Stav v půli tedy 3:0 pro Stružnici.

K vidění celkem pět branek

Valtinov nic nebalil a do úvodu půle se na domácí vrhnul. Efektivita šla ale naproti domácím, když po jedné ze šancí hostů brankář míč vykopl a míč doletěl až k Pavlovi Marečkovi, který posílal domácí už do čtyřbrankového vedení. To byla minuta 59. minuta . Hosté měli své šance, ale jak již bylo řečeno, příležitosti proměňovali jen domácí. Nakonec to však hosté prolomili a sice, když se o snížení na 4:1 zasloužil Jan Zelený v 75. minutě. Za pět minut ovšem přišla další branka z produkce domácích. Zásluhy patří hlavně střelci Davidovi Šámalovi. V 85. minutě přidal již šestý gól do sítě Valtinova Martin Hamada a hosté již byli v koncích. Od Valtinova nakonec ještě přišla kosmetická úprava skóre, o kterou se v poslední minutě postaral Filip Čermák. Utkání poté skončilo v poměr 6:2.



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Velký Valtinov
Petr Chmelař (vedoucí Valtinova): Z naší strany katastrofa. Nebylo nás tolik, kolik nás mělo být. Bez kompletního kádru to jde jen velmi těžko, ale soupeř dnes byl skutečně lepším týmem. Příští týden musíme zabrat a vyhrát, jinak se nemůžeme udržet.



Sestavy


TJ Dynamo Stružnice
A. Havlík [-] - M. Sokol [-] , L. Křemen [-] , J. Dvořák [-] - L. Merenus [-] - B. Koždoň [-] , R. Ouborný [-] - P. Mareček [-] (65. D. Šámal [-] ) , M. Bahník [-] , P. Brejcha [-] (55. M. Hamada [-] ) , V. Koždoň [-] (75. D. Fajtl [-] )

TJ Slavoj Velký Valtinov
P. Pelc [-] , Z. Ptáček [-] (31. O. Košek [-] ) - L. Ptáček [-] , L. Novák [-] , O. Wágner [-] , J. Kovalev [-] (78. J. Štembera [-] ) , F. Sucharda [-] , V. Zelený [-] , J. Zelený [-] , F. Čermák [-] , L. Doubek [-]

ŽK: 43. V. Koždoň , 85. M. Hamada - 63. J. Kovalev , 65. J. Zelený .
Hráči zápasu: P. Mareček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Marek Miloš - TÁBORSKÝ Josef, BLÁHA Matyáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.