0:3
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 10:30

17.kolo, Liberecký | Česká Lípa | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dubice na Skalici neměla problém


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrálo se v dopoledne, což si po sobotních radovánkách mohlo vybrat svou daň. Hráčů se týkal i velice těžký terén, což byl problém hlavně pro ty, kteří chtěli hrát po zemi a technicky. Už od samého začátku byli lepší hráči z Dubice a podle toho to i vypadalo. Hra sice byla spíše o bojovnosti, ale i tak se dokázal prosadit ve 25. minutě Pavel Škach a utkání nabralo směr. Domácí sice měli svou velkou šanci z rohu, ovšem bez úspěšného zakončení. Naopak hosté měli hlad. Ve 37. minutě se trefil Pavel Vodrážka a do poločasu vsítil ještě třetí branku Pavel Škach, který si prozatím připisuje branku číslo dvě. Poločas tedy 0:3 pro hosty.

Jalová půle

V tento poločas jsme bohužel nezaznamenali další branku. Domácí se tak trochu odevzdali, protože proti Dubici to je těžké obecně, natož když máte dohnat třígólové manko. Na hru domácích se přizpůsobili i hosté a pohodlně tak dohrávali půli až do konce. Ve druhé půli hráči již tolik nebojovali jako v poločase předešlém a i proto se sítě už nerozvlnili. Konec utkání tak nastal za téhož stavu 0:3. Hosté tak berou další výhru a posunuli se na druhé místo v lize.



Ohlasy k zápasu



TJ Spartak Dubice
Tomáš Grobarčík (asistent Dubice): Já osobně jsem měl strach, protože doma je Skalice dobrá, narozdíl od jejich venkovních zápasů. Myslel jsem, že se na nás speciálně připraví, ale nestalo se tak. Zaslouženě bereme tři body.



Sestavy


SK Skalice u České Lípy B
L. Farmačka [-] - J. Loffelmann [-] - J. Seidl [-] , V. Daniel [-] , R. Kuchař [-] , J. Jehlička [-] (69. J. Lebruška [-] ) , M. Lebruška [-] , V. Šlajs [-] , J. Jeřábek [-] , K. Mráka [-] (46. L. Pokorný [-] ) , M. Kremina [-]

TJ Spartak Dubice
J. Hruška [-] - R. Patka [-] , L. Šincl [-] (51. T. Bárta [-] ) , P. Škach [-] (79. J. Simmer [-] ) , J. Dutka [-] - P. Podrazil [-] , T. Hájek [-] , P. Vodrážka [-] (83. I. Kovachki [-] ) , T. Třešňák [-] - M. Ráliš [-] - P. Székely [-]

ŽK: 5. M. Lebruška , 52. J. Seidl , 85. R. Kuchař - 40. R. Patka , 66. P. Vodrážka .
Hráči zápasu: M. Ráliš .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Tykva Lukáš - KRÁL Jaroslav, TÁBORSKÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.