2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 11:00

19.kolo, Liberecký | Česká Lípa | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svor doma zvládl souboj s Valtinovem


Branky


0

Do Svoru přijel Valtinov a nutno říci, že ani jednomu z klubů se zrovna nedaří. Hosté jsou poslední a Svor klesl na příčku sedmou. I tak ale byly karty rozhodně na straně domácích, kteří tak naplnili své papírové předpoklady k vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro domácí

Utkání bylo výzvou hlavně pro domácí, protože chtěli konečně prolomit sérii špatných výsledků, což se jim vlastně i povedlo. V úvodu navíc trefili brzký gól, který zavinil obránce a gólman Valtinova, když se špatně domluvili a Milán Drábek neměl problém v 8. minutě zakončit do prázdné brány. Valtinov sice tlačit, vlastně byl i po většinu půle lepším celkem, ale branku v úvodní půli nevsítil, byť měl dvě tutové šance, které se ovšem jen mihli s přesným zakončením. Stav prvního poločasu tedy 1:0.

Svorští výhru potvrdili další brankou

Valtinov věděl, že na domácí má, ale chtělo to dát branku. Snažil se, ale opět zavinil chybou branku do své sítě. To když obránci ztropili poziční chybu a volný Ladislav Kužel poslal krásně míč do šibenice za záda gólmana Zeleného. Psala se 60. minuta a Valtinov prohrával již o dvě branky. Valtinov si zase začal vyvíjet tlak, jenže v branku ho již neproměnili. Je to vlastně stejná písnička, neboť Valtinov již dlouho nestřílí tolik branek, kolik by chtěl, pokud vůbec v utkání branku dá. Výsledné skóre je na konci 2:0 pro domácí Svor.



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Velký Valtinov
Petr Chmelař (vedoucí Valtinova): No, byl problém se vůbec sejít. Dost hráčů bylo v práci, ale nakonec nám přišlo pár kluků po noční, takže alespoň tak. Nepřišel nám ovšem brankář, takže do brány šel hráč z pole. Upřímně jsme čekali alespoň bod, ale bohužel, zase jsme neproměnili své šance.



Sestavy


TJ Jiskra Svor
D. Ladislav [-] - J. Bedrník [-] , L. Kaško [-] , L. Laipold [-] , F. Houžvička [-] , J. Vondráček [-] , O. Machara [-] , D. Koten [-] , L. Kužel [-] , M. Drábek [-] , L. Rudinský [-] (67. M. Jahvodka [-] )

TJ Slavoj Velký Valtinov
J. Zelený [-] - F. Sucharda [-] , V. Vimer [-] , V. Zelený [-] - L. Novák [-] , L. Ptáček [-] , O. Košek [-] , J. Kovalev [-] , Z. Ptáček [-] (54. V. Závůrka [-] ) - J. Pýcha [-] (25. P. Nemeš [-] ) , M. Pýcha [-] (85. J. Štembera [-] ) -

ŽK: 20. M. Drábek .
Hráči zápasu: V. Vimer .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Špáta Vladimír - KAPOUN Karel, MENGR Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.