Police si doma vychutnala Cvikovské béčko


Branky


0

Police ještě stále může přemýšlet o postupu a krok vpřed udělala určitě po dnešním utkání, kde hostům ze Cvikova nědělila balíček branek. Cvikovští jsou na tom bídně, ovšem mimo sestupové pozice, alespoň prozatím... 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

3:0, hotovo

Police začala ve svižném tempu a hosté až nestíhali. V 10. minutě se prosadil jako první David Kalina mladší a zužitkoval tak rohový kop ve prospěch domácího celku. Cvikov byl poněkud opařený a tím spíše, když přišla braka číslo dvě. Kapitán domácího mužstva Tomáš Benda byl tím, kdo zvyšoval na 2:0 v 16. minutě a též se prosadil po zahrání rohového kopu, které domácí dokáží perfektně využít ve svůj prospěch. Ve 40. minutě potom zvyšoval stav zápasu Miroslav Flieger a prakticky již bylo utkání, protože hosté se nevzmohli na nic více, než na odkopávání balónů. Poločas tedy 3:0.

Hosté se odevzdali

Druhá půle byla vlastně o ničem, z pohledu hostujícího fanouška, protože Cvikovský výběr snad ani nehrál fotbal, natož aby se snažil o vyrovnání. Naopak to byli domácí, kteří dnes byli při chuti. V 57. minutě využíl přečíslení hostující obrany Petr Nývlt a skóroval na 4:0. Zase, domácí poté šli opět v početní převaze na obranu hostů a znovu z toho těžili branku. Cvikov tedy na stav utkání neodpověděl tak, jak by měl a utkání bylo ukončeno za stavu 5:0 pro Horní Polici.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Police
Stanislav Kadlec (trenér Police): Přijeli s hodně mladými hráči a řekl bych, že dnes prohráli díky své nezkušenosti. Hlavně jsme čekali více, protože to je celek, který bojuje o záchranu. Málo napadali, nebyli důrazní, nedokázali si vytvořit tlak. Vyhráli jsme zaslouženě. Vypíchl bych Kubaše, Věcheta a Kalinu, protože hlavně díky nim, jsme dnes hosty jasně přehráli.




Počet diváků: 30. Rozhodčí: Jankech Pavel - TÁBORSKÝ Josef, ŠAMŠA Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.