Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

22.kolo, Liberecký | Česká Lípa | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Libchava vykradla Bukovany


Branky


0

Souboj celků z prvních pozic, tak lze nazvat utkání, které nemělo svého papírového favorita. Možná, že domácí půda Bukovanům opticky nahrává, ale byla to právě Libchava, která nakonec dala branek více...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poněkud překvapivá půle

Domácí nezačali špatně, ale jejich nervozita byla velmi znát. Naopak hosté byli týmem, který dokázal využít své šance, které přišli zpravidla po chybách domácí obrany. Ta první přišla z kopaček Hynka Vrabce, který trestal již v 1. minutě zápasu a pořádně domácí zpražil. Po chybě totiž dostal pas od Balvína a se zakončením již neměl problém. V 9. minutě přišel další velký kiks domácích a znovu přišel trest, v podobě branky. Tentokrát se o ní zasloužil Roman Matějíček, který spíše centroval, než střílel, ale i tak domácí obránce nešťastně zasáhl míč přímo do své branky. Stav 0:2. A aby toho pro Bukovany nebylo málo, tak nakonec půle ztropili ještě další velkou hrubku, když domácí špatně vraceli balón gólmanovi. Tu trestal Jarda Ruč ve 40. minutě, kdy šel sám na brankáře a bez problému ho prostřelil. Stav do šatny tedy 0:3.

Domácí se na hosty brankově nedotáhli

Jestliže v první půli byli lepší hosté, v té druhé už to více šlapalo domácím, kteří se snažili manko dohnat. I přes nátlak domácích to byli ovšem znovu hosté, kdo přidali branku na 0:4. Z trestňáku totiž vyslal střílený centr Ješeta Dušan v 55. minutě, který nakonec zaplul přesně k tyči. Domácí byli na kolenou, ale přeci jen odpověděli. V 64. minutě snižoval Fulier Štefan a nic ještě ztraceno nebylo, času bylo totiž dost. Poté přišla i druhá branka z domácích kopaček. V 77. minutě přidal další branku domácích Ladislav Kýček a zápas začínal být dramatický. Nakonec však již nikdo z týmů branku nevstřelil a hosté si v závěru pohlídali výsledek 2:4.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Dolní Libchava
Zdeněk Drahotský (trenér Libchavy): Proti silnějším soupeřům nám to docela jde. Já jsem upřímně čekal, že si nějaký bod odvezeme. Nakonec si odvážíme všechny tři, za což jsme rádi. Fotbal byl podle mého atraktivní i proto, že padalo hodně branek. Mígl a Balvín jsou ze zápasu těmi nejlepšími, hlavně za jejich výkony.



Sestavy


TJ Družba Bukovany
T. Fišer [-] - L. Kýček [-] , Š. Fulier [-] , L. Svoboda [-] , J. Najman [-] , F. Jindra [-] , J. Majerech [-] (46. Z. Fertig [-] ) , R. Zmeškal [-] (46. A. Kopecký [-] ) , J. Kočí [-] , L. Ramík [-] , D. Vetešník [-]

TJ Sokol Dolní Libchava
M. Macek [-] - K. Kaňkovský [-] , L. Mígl [-] , H. Vrabec [-] (30. J. Ruč [-] ) , R. Matějíček [-] , J. Havelka [-] , P. Lebduška [-] , D. Ješeta [-] , J. Kukal [-] , P. Nešický [-] , V. Balvín [-] (89. M. Barda [-] )

ŽK: 48. F. Jindra - 42. P. Nešický , 80. D. Ješeta , 83. K. Kaňkovský , 88. V. Balvín .
Místo: Bukovany. Počet diváků: 55. Rozhodčí: Folk Miroslav - BÖHME Ladislav, VRBA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.