3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

23.kolo, Liberecký | Česká Lípa | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kravaře doma přejeli Sosnovou


Branky


0

Sosnová přijela jako nenazasený tým, ale určitě ne jako outsider. Oba celky se pohybují vesměs při sobě, co se tabulkového postavení týče a tak se čekala nanejvýš vyrovnaná bitva...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kravaře ve vedení 1:0

Kravaře začaly akivněji. Dokázali si vypracovat poměrně velký počet šancí, ale nedokázali je přetavit v branku, až do 9. minuty, když se dokázal prosadit David Šubrt. Zužitkoval ideální přihrávku od spoluhráče a na vápně dal balón gólmanovi do protipohybu a poslal svůj celek do jednobrankového vedení. Není to ovšem překvapením, protože dotyčný nejspíše bude mít fazónu. Kravaře tak potvrdily z jejich strany lepší hry a do šaten poté celky odešly za stavu 1:0.

Další dvě branky hostům

I v této půli byly Kravaře lepším celkem a to zcela jistě. V 60. minutě dokázali dát další branku na 2:0. O tu se postaral Kamil Maršík, který vsítil obdobnou branku, jako jeho kolega u té předcházející. Přihrávka ze strany a střela do protipohybu brankáře. 2:0. Poté dostal v 73. minutě luxusní centr zpoza vápna Marek Koutný a taktéž nedal brankářovi šanci. To již bylo 3:0 a s hosty to nevypadalo nejlépe. Nakonec i podlehli po velice přesvědčivém výkonu domácího družstva. Stav byl jasných 3:0.



Ohlasy k zápasu


FK Lokomotiva Kravaře u České Lípy
Michal Uhlíř (hráč Kravař): Sosnová byla hodně zatažená a čekala, co uděláme. Ve druhé půli ovšem otevřeli hru a my jsme jim tam přidali další dva góly. Jinak jsme očekávali vlastně to, co se i naplnilo, takže bez překvapení. Za nás dnes vynikali hráči Ledl, Koutný a David Šubrt. Zahráli dnes z týmu nejlépe.




Sestavy


FK Lokomotiva Kravaře u České Lípy
M. Řehák [-] - A. Kubišta [-] , M. Končel [-] (82. M. Červený [-] ) , P. Šena [-] , J. Palka [-] - K. Maršík [-] (71. M. Kaňovský [-] ) , J. Ledl [-] , D. Šubrt [-] (79. M. Uhlíř [-] ) , J. Koutný [-] , M. Koutný [-] - M. Suchan [-] (62. L. Novotný [-] ) -

Sparta Sosnová
K. Kluch [-] - M. Bango [-] - T. Hamata [-] - Z. Sameš [-] , J. Růžička [-] , K. Ritschel [-] , M. Jelínek [-] , A. Gavlík [-] , P. Bílý [-] , Z. Habel [-] , F. Ondřejka [-] (55. D. Jilemnický [-] )

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Řezáč Josef - JANKECH Pavel, BLÁHA Matyáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.