3:1
(1:0)
90. T. Bárta (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

23.kolo, Liberecký | Česká Lípa | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žandov dokázal sestřelit Dubici


Branky


15. J. Lhotka , 56. O. Džudža , 83. P. Štrupl - 90. T. Bárta (p.)
0

Žandov versus Dubice. Utkání, které určitě stálo za to vidět. Dubice je druhá a Žandov naopak sedmý. Očekávala se jistě vyrovnaná bitva, i když výsledek mohl dost fanoušků překvapit...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V poločase ve vedení domácí

Dubice přijela do Žandova bez čtyř opor základní sestavy a i proto tento tým čekal obzvláště těžký zápas. Žandov totiž nikomu nic nedaruje zadarmo a nutno říci, že dnes byl zřejmě i lepším celkem. Po bouřkách navíc nikomu z týmů nenahrával terén, který nebyl v ideálním stavu, ale jak se říká, byl stejný pro oba. Domácí byli více na míči a dokázalai si vypracovat šanci, kterou po odražení míče gólmanem, dokázal ukočírovat Lhotka Josef a poslal svůj Žandov do vedení v 15. minutě. Poločas poté plynul a hosté byli na šance téměř jaloví, a i proto jsme již neviděli další branku. Poločas 1:0.

Dubice to již nezvládla

Dubice začala ve druhé půli značně lépe a domácí to začali poznávat, protože jim hosté pořádně přitápěli. Jenže to by hosté nesměli ztropit obrovsou chybu v obraně, kterou v 56. minutě dokázal využít Ondřej Džudža a proměnit tak další šanci v branku. To už hosté kroutili hlavou, ale to ještě nebylo vše. Poté se zahrával pro domácí rohový kop a ten dokázal zase využít Pavel Štrupl v minutě 83. Dubice sice na závěr proměnila penaltu, zásluhou Bárty, ale to už bylo příliš pozdě na jakýkoli obrat. Dubice tak po nezdařeném výkonu prohrává na hřišti Žandova ve výsledném znění 3:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak ČKD Žandov
Václav Pluhař (Žandov): Myslím, že zasloužená výhra Žandova. Chtěli jsme body, to je jasné, ale soupeř byl určitě těžký. Zde ale zahráli poněkud neškodně, byť tam taky měli nějakou tu střelu. Můžu říci, že hru jsme ovládali my. Lhotka za bojovnost, Džudža a Štrupl za pěkné branky zřejmě budou našimi nejlepšími borci v utkání.

TJ Spartak Dubice
Tomáš Grobarčík (asistent Dubice): No, očekávali jsme možná i to, co se dnes na hřišti dělo. Měli jsme problémy se sestavou a ještě dnes dopoledne jsem nevěděl jak to poskládáme. Nakonec jsem nastoupil já a musel nastoupit i postarší Patka, kterému je přes padesát. Dnes to tedy bylo skutečně těžké. Vyzdvihl bych Škacha, který odehrál výborný zápas.



Sestavy


TJ Spartak ČKD Žandov
O. Košťák [-] - T. Miko [-] (62. M. Štrupl [-] ) , J. Lhotka [-] , P. Štrupl [-] , L. Vaníček [-] , O. Džudža [-] , J. Semerád [-] , P. Boháč [-] , T. Matějček [-] , T. Vaníček [-] , M. Šlechta [-]

TJ Spartak Dubice
J. Hruška [-] - L. Šincl [-] (62. R. Patka [-] ) , J. Dutka [-] , R. Patka [-] , P. Škach [-] - T. Hájek [-] , J. Simmer [-] (62. T. Grobarčík [-] ) , T. Třešňák [-] (46. I. Kovachki [-] ) - M. Ráliš [-] , T. Bárta [-] - P. Székely [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: Folk Miroslav - JÁNSKÝ Josef, PLUHAŘ Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.