1:3
(1:1)
20. L. Mígl
65. A. Koros (p.)
83. J. Ruč
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 15:00

23.kolo, Liberecký | Česká Lípa | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stružnice doma vyhořela


Branky


10. J. Halgaš - 20. L. Mígl , 65. A. Koros (p.) , 83. J. Ruč
0

Smůla, zranění a další trápení. Tak lze v současnosti vystihnout špatnou formu Stružnice, se kterou je to také nahoru a dolů. Zkušenému týmu z Dolní Libchavy nakonec podlehla, byť v úvodu vedla...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stále remízový poločas

Stružnice vůbec nezačala špatně, naopak. Byla to ona, kdo ze začátku přitápěl pod kotel soupeři, z pár kilometrů vzdáleného příměstí. Dokonce se i prosadila a to hned v minutě 10. O branku se postaral Josef Halgaš, který vužil své šance a poslal domácí do zaslouženého vedení. Jenže Stružnice dostala vyrovnávací branku. Ve 20. minutě střílel přesně Ladislav Mígl a srovnal. Domácí stagnovali a vše vyústilo po odchodu Hamady do kabin a to nedobrovolně a těsně před hvizdem přestávky. Poranil si totiž koleno, což je ta část těla, se kterou měl problémy již od útlého věku. Od té doby byl tým domácích jaksi horším, než jeho soupeř z Libchavy. Do šaten poté za téhož stavu 1:1.

Libchava dokonala obrat

Hlavní borec domácích byl ze hry, přesně podle plánů hostů, a ti se mohli vrhnout na zteč v plné síle. V 65.  minutě domácí chybovali a darovali hostům penaltu, kterou s přehledem proměnil Tonda Koros a posílal svůj celek do nejtěsnějšího vedení. Na konečné skóre ještě poté upravoval Jaroslav Ruč v 83. minutě a upravil tak výsledné skóre na závěrečných 1:3. Stružnice je tak i nadále v nebezpečném pásmu sestupových pozic, byť úplně posledním zůstává stále Valtinov.



Ohlasy k zápasu


TJ Dynamo Stružnice
Martin Hamada (hráč Stružnice): Je to strašný. Chtěli jsme vyhrát, protože jsme hráli doma a ten sestup nás neustále straší. Já jsem se někdy před koncem půle zranil a pro mě tím zápas a možná i celá sezóna skončila. Na hráče utkání se mě raději neptej!




Sestavy


TJ Dynamo Stružnice
A. Havlík [-] - M. Sokol [-] , P. Brejcha [-] , J. Dvořák [-] , L. Merenus [-] - V. Koždoň [-] , M. Hamada [-] (35. D. Čech [-] ) , J. Halgaš [-] - D. Fajtl [-] (68. R. Blažek [-] ) , P. Mareček [-] , B. Koždoň [-] -

TJ Sokol Dolní Libchava
M. Macek [-] - M. Barda [-] (55. R. Matějíček [-] ) , M. Kalenda [-] , A. Koros [-] , J. Ruč [-] , J. Havelka [-] , P. Lebduška [-] , D. Ješeta [-] , J. Kukal [-] (88. J. Ruč [-] ) , L. Mígl [-] , V. Balvín [-] (60. M. Los [-] )

ŽK: 15. A. Havlík , 20. B. Koždoň , 49. L. Merenus - 41. L. Mígl , 42. A. Koros .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Poppr Zbyněk - FOLK Miroslav, BLÁHA Matyáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.