FOTO: Peruc náskok soupeře nedohnala


Branky


1
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na hřiště FK Peruc přijel lídr přeboru z Dobroměřic. I když toto mužstvo dává soupeřům mnoho gólů, byli domácí nabuzení a věřili v zisk bodů.
Obě mužstva se pustila po chvíli zahřátí ve studeném deštivém počasí do zápau s velkým zápalem. Hosté spíše v útocích ve dvou až čtyřech hráčích, domácí v plném počtu, na vlastní polovině zůstávali dva až tři hráči. Dobroměřická taktika a možná i trochu větší sehranost vedla v 18. minutě k prvému gólu v síti domácího Jožky Košína, když ho z levé strany překonal Chlouba - 0:1. Hra pokračovala se stejným nasazením, hosté však měli mírně navrh. Přišla 35. minuta a hosté vyrazili ve dvou ze své půle a když jim u nohou upadli 3 domácí bránící hráči, mohl Sochor vstřelit druhý gól - 0:2.

Do druhé půle při podobné taktice z obou stran se postupně hosté zabetonovávali v obraně a trvalé perucké dobývání branky, kterou střežil brankář Peter z řad hráčů (hosté přijeli bez stálého gólmana) nevedlo k úspěchu. Peter mnohé střely zachytil nebrankářskými, ale účinými zásahy. Utkání se přiostřovalo, zejména hosté viděli žluté karty. Peruc posílila útok, když na hřiště přišel zkušený Petr Tůma.  Až v 77. minutě z větší vzdálenosti prostřelil Linhart chumel před soupeřovou brankou a zavěsil nechytatelnou střelu do levé šibenice - 1:2. V 79. minutě byl po druhé žluté vyloučen dobroměřický Radosta a domácí tvrdě doléhali na soupeřovu svatyni. Ale ta byla nedobytná. Téměř trvale se v prostoru kolem malého vápna nacházelo šest bránících hráčů. Dobroměřičtí měli také několik šancí z brejků, ale do konce utkání již žádná branka nepadla. Zápas skončil vítězstvím favorita, remíza by byla za odvedený výkon domácích spravedlivější.

Autor reportu: Mirek Plazík Blažek



Sestavy


FK Peruc
J. Košín [-] - J. Suchopár [-] , M. Bartoš [-] , M. Košín [-] , R. Aichinger [-] - M. Kratina [-] , M. Majer [-] , M. Máša [-] , L. Linhart [-] , R. Sekula [-] - M. Peterka [-]

FK Dobroměřice B
P. Peter [-] - A. Havelka [-] , L. Daniš [-] , I. Halíř [-] , L. Radosta [-] , J. Sainer [-] - T. Sekerák [-] , M. Pšigrocký [-] , A. Chlouba [-] - J. Hendrych [-] , F. Sochor [-]

ŽK: 64. M. Bartoš - 52. L. Radosta , 54. J. Sainer , 75. A. Chlouba . ČK: 79. L. Radosta .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Janouš Miroslav - KAPLAN Vladimír (N), VYKOUK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
24. 4. 2016 22:51
Fanoušek, Fotograf - FK Peruc | Ústecký | Louny
Článek a více fotek:
http://www.eperuc.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=3899&Itemid=1