0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

20.kolo, Ústecký | Louny | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: SK Cítoliby vezou všechny body z Peruce


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ani popáté se nepodařilo peruckým fotbalistům získat plné 3 body. I když Cítoliby byly favoritem, remíza byla hratelná.

Zápas byl po celou dobu téměř vyrovnaný. Hosté měli navrh v technice zpracování míče, přihrávkách, věděli o sobě, z čehož těžili mírnou převahu. Domácí se jim snažili vyrovnat nasazením do hry. Góly mohly padat již v prvé půli, ale Peruc nevyužila nejméně tří vyložených šancí, Cítoliby mimo jiné nastřelili břevno i dvakrát tyč.  

 

Podobná hra pokračovala i v druhé půli, domácí snad měli tentokráte více ze hry, což podpořil i střídající nestor Peruce Míra Nechanický. Ale góly padaly do jejich sítě. V 53. minutě nevyužili domácí další tutové šance a reklamovali údajný (asi skutečný) faul v pokutovém území. Jejich výpadek soustředění využili hosté k rychlému brejku, z něhož Janoušek skoroval za záda v tu chvíli bezmocného Jožky Košína - 0:1. Ten do té chvíle Peruc svými zákroky držel. Další dvě střídání na perucké straně mělo přinést obrat zápasu. Hra přitvrdila a nervozitu na hřiště opět zanesl rozhodčí několika spornými výroky, což vedlo ke žlutým kartám. To neunesl trenér domácích Dlouhý a byl vykázán ze hřiště. V posledních minutách domácí tlačili na soupeře, všichni se přesunuli do blízkosti cítolibské branky. Malé zaváhání v nastaveném čase využili hosté k dalšímu brejku a gólem, podobným tomu prvému, zvýšili na 0:2 a tím si zajistili 3 body ze hřiště soupeře.

 

Text Mirek Plazík Blažek



Sestavy


FK Peruc
J. Košín [-] - J. Suchopár [-] , R. Aichinger [-] , M. Košín [-] , M. Bartoš [-] - M. Kratina [-] , R. Sekula [-] , P. Tůma [-] , M. Majer [-] (46. M. Nechanický [-] ) - M. Čížek [-] (66. R. Horn [-] ) , M. Peterka [-] (70. Z. Říha [-] )

SK Cítoliby
M. Rokos [-] - P. Zandal [-] , S. Bláha [-] , P. Zandal [-] , J. Pokorný [-] - L. Horváth [-] (65. L. Vaic [-] ) , D. Kabele [-] , A. Nejedlý [-] , J. Maier [-] - M. Janoušek [-] , L. Müller [-]

ŽK: 12. M. Majer , 55. R. Sekula , 60. M. Kratina , 80. M. Košín , 88. M. Bartoš - 15. J. Pokorný , 62. M. Janoušek , 76. L. Vaic .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Kučera Josef - ŠEBEK Václav, BARTL Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.