3:1
(1:1)
37. P. Mazan
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

22.kolo, Ústecký | Louny | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Peruc, ač v oslabené sestavě, proti poslednímu týmu nezaváhala


Branky


18. R. Sekula (p.) , 72. M. Nechanický , 72. M. Košín - 37. P. Mazan
0

Peruc kvůli mnoha zraněním a zaneprázdnění některých hráčů měla problém se sestavením mužstva. Nakonec museli nastoupit i hráči, kteří ještě letos nehráli. A ti, i když mají již mnoho let na trávníku za sebou, nezklamali. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí začali aktivně, během 7 minut získali 3 rohové kopy a z toho třetího gólovou šanci. Výsledek se však změnil až v 10´ z penalty, nařízené za sražení útočícího hráče v pokutovém území. Sekula nezaváhal - 1:0. šanci měli ve 12´ i hosté, ale Peruc je stále mírně přehrávala. Ani střela Nechanického ve 25´ a další šance, kdy domácí útočník přestřelil branku soupeře z malého vápna ve 37´, stav mezměnily. Nedáš, dostaneš! O minutu později nedokázali zpracovat domácí míč před svoji brankou a Týnečtí vyrovnali - 1:1. Hosty to trochu povzbudilo, ale Peruc si svoji převahu udržela. 

 

Chvíli po začátku druhé půle byla v 57´ po údajně sporné ruce nařízena další penalta proti brance P. Týnce, ale Košínovu střelu hostující brankář vykryl. Následující minuty se na hřišti hrála dost neurovnaná hra a výsledek byl na vážkách. Až v 73´ se výborně zorientoval Míra Nechanický ve skrumáži před brankou a důraznou ranou k pravé tyči získal Peruci zpět vedení - 2:1. Hosté se již nezmohli k vážnějšímu nátlaku, naopak v 89´ minutě se podařilo z nenápadného útoku vstřelit třetí branku - 3:1. Peruc vítězstvím nad posledním mužstvem tabulky OP získala cenné 3 body.

 

Více fotografií na http://plazik02.rajce.idnes.cz/ 

 

Autor: Mirek Plazík Blažek



Sestavy


FK Peruc
J. Košín [-] - J. Suchopár [-] (60. M. Košín [-] ) , M. Žižek [-] , R. Aichinger [-] - R. Sekula [-] (44. J. Minařík [-] ) , M. Nechanický [-] , P. Tůma [-] - M. Čížek [-] , M. Peterka [-] (75. P. Kalina [-] ) - V. Kaplan [-] , M. Máša [-]

TJ Sokol P. Týnec
Š. Rulc [-] - M. Zelinger [-] , L. Forgač [-] , S. Kaderka [-] , J. Rajlich [-] , V. Ohem [-] , J. Forgač [-] , P. Mazan [-] (22. V. Lukšík [-] ) , M. Richter [-] , A. Cígl [-] , L. Dubný [-]

ŽK: 44. J. Suchopár .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Janouš Miroslav - LINHART Lukáš (N), FOUSEK David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.