Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2016 17:00

14.kolo, Jihomoravský | Brno - město | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Start nezaváhal a je blízko postupu


Branky


0

Vložené 14. kolo nabídlo souboj Slatiny B a Startu Brno. Start vede soutěž a jde si tvrdě za postupem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

1. poločas v režii Startu

V 1. poločase měl převahu Start, ale dlouho se jim nedařilo vstřelit první branku. Až v 35. minutě Ivo Raus využili nedohody domácí obrany s brankářem a otevřel skóre na 0:1. O 3 minuty později hosté odskočili na rozdíl dvou branek, když se ze standartní situace prosadil hlavou Jiří Fajkoš - 0:2. Start celý poločas přehrával Slatinu, ta hrozila jen z brejků. V 1. poločase už se skóre nezměnilo a šlo se do kabin za stavu 0:2.

Marco Caldaroni odmítl drama

Druhý poločas začal stejně, jak skončil ten první. V 59. minutě trenér hostů Křivánek poslal na hřiště Caldaroniho a ten se mu odvděčil hned v 61. minutě, kdy zaváhal domácí brankář a Marco Caldaroni dal jeden z nejsnadnějších gólů ve své kariéře. - 0:3. V 69. minutě využil jeden z protiútoků Jiří Žáček a snížil na 1:3. A na konečných 1:4 zvýšil opět Marco Caldaroni a připsal si svoji druhou trefu v zápase. Start tedy opět nezaváhal a odváží si plný počet bodů.



Sestavy


SK Slatina B
J. Hladil [-] - T. Košik [-] (75. Z. Šuchma [-] ) , M. Meitner [-] (46. F. Chalabala [-] ) , T. Kodras [-] (66. D. Sedláček [-] ) , F. Gajda [-] , L. Samek [-] (77. Q. Bui [-] ) , T. Válka [-] , J. Žáček [-] , J. Nos [-] , M. Nos [-] , M. Nedoma [-]

TJ Start Brno
L. Hůrek [-] - M. Čupr [-] (80. Z. Jirátko [-] ) , J. Štěpánek [-] , J. Machala [-] - M. Kristek [-] (59. R. Těšík [-] ) , R. Vlček [-] , J. Fajkoš [-] , M. Bím [-] - I. Raus [-] (77. J. Pavéska [-] ) , P. Matoušek [-] (59. M. Caldaroni [-] ) - P. Krempaský [-]

ŽK: 56. J. Nos , 63. M. Nos , 86. T. Válka .
Místo: Tuřanka. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Krbůšek Radim - MIŠKOVSKÝ Vratislav, JANKES David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.