Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:00

15.kolo, Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr doma nezaváhl


0

Na půdu celku, který má postupové ambice přijely v prvním jarním kole sestupem ohrožené Bohuslavice. Kdo ovšem čekal nudné jednostranné utkání v podání domácího celku, mylíl se!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasové drama

Do utkání šli domácí borci jako absolutní favorit, který nemůže zaváhat. První minuty se také odehrávaly dle rytmu domácího celku, ovšem jako blesk z čistého nebe přišla studená sprcha. V šesté minutě napřáhl ke střele hostující Weiss a na světelné tabuli se rozsvítila jednička na straně hostujícího celku. Domácí favorit, který i v zimní přestávce posílil svůj tým v boji o postup zpět do B. třídy, s odpovědí dlouho nečekal a hned v deváté minutě se prosadila právě jedna z posil, Radek Klossovski. Hra se na dlouhou dobu změnila na boj o střed hřiště, mírnou převahu měl domácí celek a ve 41. minutě svou bojovnou hru na nerovném terénu zůročil ve vedoucí branku. Trefila se další posila i když staronová-Jan Špička. Domácí ale jako by se už viděli v šatně a ve 45. minutě úplně zapoměli na Mucudise, který vytěžil z minima maximum a vyrovnal na 2:2. Za tohoto stavu se šlo do šaten.

Rudo!

Do druhé půle vstoupili domácí s jasným cílem, strhnout utkání ve svůj prospěch. Buky zatlačili soupeře do vlastní šestnáctky, ale branka dlouho ne a ne přijít. Až po hodině hry šel k zemi v hostující šestnáctce Štěpánek a sudí ukázal na penaltový puntík. To se velmi nelíbilo matadorovi Vilámovi, kterého sudí za jeho výroky poslal předčastně do sprch. Z kontroverzní penalty se nemýlil Brhel a poslal favorita do vedení. Domácí Buky poté kontrolovaly míč na svých kopačkách a oslabeného soupeře přehrávali na jeho polovině. V samém závěru se z čista jasna objevil za obranou hostů Štěpánek, Bohuslavice reklamovaly offside který se ovšem nemával a tak domoácí útočník upravil na 4:2. Hosté závěr utkání, především neodmávaný offside, nezvládli a výsledkem toho byly dvě červené karty v rukou rozhodčího. Výroky za které je "vyfasovali" na náš web bohužel nepatří.



Sestavy


FC Mladé Buky
M. Engler [-] - P. Ruml [-] (54. M. Štěpánek [-] ) , R. Klossovski [-] (76. J. Spurný [-] ) , O. Kvíčala [-] (32. M. Moravec [-] ) , M. Liška [-] (87. F. Mrvík [-] ) , J. Sucháň [-] , M. Štěpánek [-] , P. Hrubeš [-] , T. Brhel [-] , T. Vacek [-] (86. J. Spurný [-] ) , J. Špička [-]

TJ Jiskra Bohuslavice nad Úpou
W. Nagel [-] - M. Kozák [-] , L. Eflér [-] , R. Kracík [-] , D. Mucudis [-] , L. Kracík [-] , J. Najman [-] , M. Zezula [-] , D. Weiss [-] , A. Vilám [-] , J. Vrána [-]

ŽK: 69. J. Sucháň , 69. M. Liška - 65. A. Vilám , 69. M. Kozák , 85. R. Kracík , 86. D. Weiss . ČK: 66. A. Vilám , 93. M. Zezula , 93. D. Weiss .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Pilný Filip - DVOŘÁK Zdeněk, POSEJPAL Antonín (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.