1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

16.kolo, Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr padl!


Branky


0

Vedoucí tým tabulky zavítal do Dolní Branné k utkání proti domácímu Strážnému. To se na podzim jevilo velice simpaticky a v tomto duchu chtěl tým, kterému náleží třetí místo tabulky pokračovat i nadále, přesto že proti němu stála zkouška nejobtížnější.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbalový poločas se vším všudy až na jedno-branky.

Vedoucí mužstvo tabulky se hřišti třetího Strážného představilo ve velmi dobrém světle. Hosté dobře kombinovali, určitě meli více ze hry a jasně ukazovali, proč že vedou tabulku okresního přeboru. Domácí ale poctivě bránili a jejich rychlé protiútoky byly od počátku velmi nebezpečné a zaváněli po gólech. A byli to právě domácí hráči, kteří měli první gólové šance, které ale trestuhodně neproměnili. Hosté si vytvořili také dvě vyložené šance, ty ale skvěle zneškodnil domácí brankář Fesl. V Dolní Branné, azilu Strážného se tak šlo do kabin za bezbrankového stavu.

Rozhodla jediná branka

I druhý poločas se hosté tlačili do útoku, ale pouze po velké vápno a bez větších příležitostí. Domácí poté udeřili jedním z nebezpečných brejků a útočník Stejskal poslal střelou k tyči domácí Strážné do vedení. Hostě byli po úvodní brance jako opaření a nedokázali již Strážné dostat výrazněji pod tlak. Stejně tak už ani na jedné straně nepřišli vyložené šance a tak se zrodilo v pohledném utkání překvapení druhého jarního kola. 



Ohlasy k zápasu


TJ Strážné
Kapitán domácích: Poctivě jsme bránili a čekali na svou příležitost která nakonec přišla. Nutno uznat, že kvalita soupeře opravdu zavání B. třídou.

FC Mladé Buky
Kapitán hostů: samozřejmě je každá ztráta zklamaní a komplikace, ale Strážné hrálo trpělivě a týmově. My naopak měli trochu smůlu a to utkání rozhodlo.



Sestavy


TJ Strážné
L. Fesl [-] - M. Koldovský [-] (85. D. Bradler [-] ) , J. Srnský [-] (83. J. Balcar [-] ) , M. Stejskal [-] , J. Plecháč [-] , M. Janoch [-] , T. Grégr [-] , A. Hampl [-] (72. O. Exnar [-] ) , P. Pfeifer [-] , R. Sokol [-] , P. Čurda [-]

FC Mladé Buky
J. Vataha [-] - J. Spurný [-] (46. M. Moravec [-] ) , J. Kahoun [-] , P. Ruml [-] (80. F. Mrvík [-] ) , R. Klossovski [-] , J. Sucháň [-] , M. Štěpánek [-] (62. M. Štěpánek [-] ) , P. Hrubeš [-] , T. Brhel [-] , T. Vacek [-] (85. J. Spurný [-] ) , J. Špička [-]

ŽK: 57. R. Sokol - 32. T. Vacek , 85. J. Špička , 90. J. Kahoun , 91. J. Sucháň , 93. M. Štěpánek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: FIKEJZ Marek - LEBEDA Miroslav, JIŘIČKA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.