0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 17:00

19.kolo, Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný zápas s jasným koncem


Branky


0

Bohuslavice šli do utkání jako outsider, ale chtěli se poprat o další bodíky, které by na konci soutěže mohli znamenat záchranu. Rtyně naopak nechtěla překvapení připustit a tak se dal očekávat zajímavý zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šanci přicházeli, banky ne

Ač nejsou zdaleka nejlepší v soutěži, snaží se hrát borci Bohuslavic pohledný fotbal i pro hrstku fanoušků, kteří domácí zápasy navštěvují. A dařilo se jim to i proti Baníku. Rtyně určitě neočekávala tak složité utkání, jaké se nakonec v Bohuslavicích sehrálo. Hned v úvodu se totiž jeden z domácích útočníků dostal do veliké šance, ovšem v poslední chvíli trestuhodně selhal. Šance se roili na obou stranách, ale branka ne a ne přijít. Rtyně se v podstatě prosadila z první šance, kterou si v utkání připravila. Skore neotevřel nikdo jiný, než mladý kreativní útočník Hoffman. To samozřejmě srazí morálku každého dobře hrajícího týmu. Domácí mají često velikou smůlu a v tomto utkání tomu nebylo jinak. Do šaten šli po nevýrazném prvním poločase opět se svěšenými hlavami.

Rtyně se výsledek pohlídala

I ve druhém poločase se začalo poměrně vyrovnaným fotbalem, ale lekci z produktivity domácím opět udělila Rtyně. Brzy přidala branku na 0:2 a bylo jasné, jakým směrem se bude utkání odvíjet. Hra se spíše změnila v taktický boj. Rtyně nechtěla udělat chybu, která by mohla znamenat kontakní branku domácích. Ti naopak hýřili snahou, ale fotbalově se Rtyně ukázala jako vyspělejší soupeř a když v závěru přidala ještě jednu branku po pohledné kombinaci, bylo rozhodnuto. 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Bohuslavice nad Úpou
Trenér domácích: I když tomu výsledek nenasvědčuje, sehráli jsme vyrovnané utkání. Produktivita na naší straně výrazně vázne!

TJ Baník Rtyně v Podkrkonoší
Vedoucí mužstva hostí: Prokázali jsme, že kvalita byla na naší straně a po zásluze jsme si dokráčeli pro povinné, leč důležité body!



Sestavy


TJ Jiskra Bohuslavice nad Úpou
W. Nagel [-] - P. Javůrek [-] , L. Kracík [-] , L. Eflér [-] , Z. Vik [-] (60. R. Gregor [-] ) , P. Škop [-] (11. R. Vik [-] ) , A. Vilám [-] , R. Kracík [-] (70. D. Petera [-] ) , J. Najman [-] , D. Mucudis [-] , M. Kozák [-]

TJ Baník Rtyně v Podkrkonoší
O. Seidl [-] - R. Černý [-] , L. Čepelka [-] , J. Slavíček [-] (60. R. Vasiljev [-] ) , J. Jaroš [-] , M. Hoffman [-] (74. M. Šnajdr [-] ) , L. Vlček [-] , J. Vlček [-] , M. Žďárský [-] (53. M. Čihák [-] ) , D. Brát [-] , L. Marvan [-]

ŽK: 76. D. Petera , 82. R. Gregor , 87. P. Javůrek - 61. R. Vasiljev , 75. L. Marvan .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: ŽÁK Pavel - LEBEDA Miroslav, MICHL Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.