J. Hrneček 84. (vl.)
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 14:00

19.kolo, Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr překvapivě ztratil v oslabeném Poříčí


Branky


84. J. Hrneček (vl.)
0

Domácí šli do utkání jako outsider hned z několika důvodů! Pro lídra hrálo postavení v tabulce, aktuální forma, ale i zraněními zdecimovaný soupeř. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zaskočený lídr

Myslela si snad Kocbeř, že se Poříčí porazí samo? Tuhle otázku si určitě kladl nejeden fanoušek okresního přeboru. Ale hezky popořadě. Poříčí začalo utkání aktivněji, nemělo co ztratit a svého soupeře doslava nepouštělo k míči. Poříčáci byli všude, bojovali, snažili se nekazit v kombinaci a místy si vytvořili i několil slibných, ne však stoprocentních příležitostí. Hosté se z nástupu domácích, kteří doslova "jezdili po prdeli" okllepávali dlouho, ale nějaké šance si přeci jen vytvořit dokázali. Jenže v brance stál nestárnoucí matador, trenér a brankář domácího celku Jarda Dvořák a ten si prostě řekl, že dnes zůstane jeho branka zamčená!

Štěstí na straně domácích

Druhé dějství pokračovalo ve stejném duchu, jako zkončilo to první. Utkání se čím dál více měnilo v boj o střed hřiště a v tom se domácím, kteří strnatě bojovali, dařilo o kapičku více. Jenže pak přišla jako trest za domácí bojovnost a houževnatost červená karta pro Víťu Machalíka a v tu chvíli i posledních pár optimistů přestávalo věřit, že by domácí mohli lídra zlomit. Ale v samotném závěru se přeci jen domácí hráči a fanoušci dočkali. Po několika šťastných odrazech se z trmy vrmy před hostující brankou odrazil míč až do sítě a Poříčí šlo do vedení díky vlatsní brance. Nejtenčí vedení žluto-modří válečnící udrželi a radovali se tak z překvapivé výhry. 



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Kocbeře
Trenér hostů: Domácí měli dnes více štěstí, ale to bylo podepsané za jejich houževnatostí. Navíc jsme nedokázali v branku převtělit ani početní výhodu.



Sestavy


FK Poříčí u Trutnova
J. Dvořák [-] - J. Jandera [-] , J. Romančák [-] , D. Geisler [-] , Z. Tomšík [-] , J. Petr [-] - M. Korda [-] , S. Horák [-] - M. Ulrych [-] (82. M. Starý [-] ) , V. Machalík [-] - J. Stránský [-]

TJ Jiskra Kocbeře
P. Strasser [-] - J. Hrneček [-] , M. Blažek [-] , M. Mohet [-] , M. Pitrman [-] (91. T. Béna [-] ) , Z. Šmíd [-] , R. Kulhánek [-] , L. Novák [-] , R. Albín [-] (76. L. Gogolák [-] ) , Z. Horák [-] , V. Hulík [-]

ŽK: 24. V. Machalík , 25. D. Geisler , 90. M. Korda - 72. L. Novák . ČK: 56. V. Machalík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: LEBEDA Miroslav - SMOLA Vojtěch, MICHL Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.