Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 14:00

21.kolo, Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rychlé vyrovnání bylo pro Lánov málo


Branky


0

Souboj týmů z chvostu tabulky se mohl stát jen opatrným bojem nebo gólovou přestřelkou. A naštěstí pro diváky, především ty domácí, hrála se gólová přestřelka. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase mělo být vše jasné

Do utkání vstoupila rezerva Sokola z Třemešné mnohem lépe než její soupeř z Lánova. V podstatě hned z první větší příležitosti šli domácí do vedení a přesto, že několik dalších šancí domácí sřelci proměnit nedokázali, nemuseli odcházet do kabiin se svěšenými hlavami. Do poločasového hvizdu totiž ofenziva domácí dokázala ještě dvaktát prosadit a tak to vypadalo, že Lánov, který byl na ručník, dostane další debakl. 

5 minut, 3 branky a vše bylo jinak

Bílá Třemešna nejspíše v domění, že utkání je již rozhodnuté vstoupila do druhého dějství velice laxně. Soupeř jakoby ucítil šnaci, přeřadil na vyšší rychlostní stupeň a zásluhou Kužela a Půlpána v rozmezí 57. a 62. minuty srovnal na 3:3. To byla hodně studená sprcha pro domácí mladý kádr. Ten ale ukázal, jaká síla se v něm skrývá! V 72. minutě, tedy pouhých 10. minut po srovnání Lánova již svítilo na ukazateli skóre 6:3 a tentokrát už bylo po zápase. V samém závěru ještě upravil na konečných 7:3 muž utkání Břetislav Hradecký. Ten se ve třetím zápase za Bílou Třemešnou dokázal blýsknout hattrickem. 



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Bílá Třemešná B
Trenér domácích: Dnes jsme ukázali velikou sílu. Když Lánov srovnal, kluci se uklidnili a začali hrát naši hru.




Sestavy


TJ SOKOL Bílá Třemešná B
L. Zlatník [-] - J. Kött [-] (55. D. Semerák [-] ) , J. Jákl [-] , J. Jákl [-] (73. J. Polák [-] ) , B. Hradecký [-] , T. Otradovský [-] , A. Žižka [-] , D. Wagenknecht [-] (76. J. Brožek [-] ) , J. Kubelka [-] , M. Bednář [-] , M. Wagenknecht [-] (65. A. Forman [-] )

TJ Lánov
P. Fischer [-] - P. Vališka [-] , P. Šafařík [-] (55. O. Kužel [-] ) , M. Průžinec [-] (46. F. Schmidt [-] ) , J. Škoda [-] , P. Foubík [-] , I. Souček [-] , M. Mašek [-] , M. Půlpán [-] , J. Tošovský [-] , M. Pulpán [-]

ŽK: 80. B. Hradecký .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Beránek David - MICHL Filip, TUREK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.