3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

21.kolo, Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krkonošské derby sledovalo 160 diváků


Branky


0

Před nádhernou diváckou kulisou se rozehrálo Krkonošské derby, do kterého oba soupeři vstupovali z naprosto jiných pozic. Domácí jako lídr tabulky a jasný aspirant na postup, zatímco hosté stále nemají jistotu záchrany. Bylo tedy jasné, že nasazení chybět nebude ani na jedné straně. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Milosrdný výsledek dal hostům naději

Před tímto utkáním byly karty rozdány naprosto jasně. Lídr z Buků nebral proti Jánkám, které hrají na chvostu tabulky, nic jiného, než 3 body. A od prvních minut utkání bylo jasné, kdo bude mít v ruckách taktovku zápasu. Domácí se chtěli před krásnou návštěvou vytáhnout. Soupeře přehrávali ve všech ohledech, brankář Engler neměl téměř žádnou práci, ale i přes několik slibných příležitostí se hrálo bez branek. Ovšem pouze do 11. minuty, kdy si balon vzal na své kopačky Klossovski a krásnou ránou otevřel skóre utkání. Pokračovalo se v nastoleném duchu, ale jakoby chtěli domácí udělat utkání napínavé a znovu neproměnili několik velmi solidních šancí. Do kabin se tak šlo za stavu 1:0 pro domácí družstvo.

Seřídit mířidla a bylo po zápase

Mladobučští si v kabině řekli, že jediné so je do druhého dějství zlepšit je klid v zakončení. Utkání poračovalo i po přestávce v nastoleném tempu a dál tak soupeře přehrávali na všech frontách. Vysvobození z nervozity přišlo v 62. minutě, kdy překonal skvěle chytajícího Bernasinského flegmatický záložník Kahoun. V euforii se Buky tlačili ještě více do ofenzivy a hned v 68. minutě přidal poslední hřebíček do rakve Jánek Radek Klossovski. To už bylo všem přítomným jasné, že je po zápase.



Sestavy


FC Mladé Buky
M. Engler [-] - J. Kolibík [-] , O. Kvíčala [-] (88. J. Spurný [-] ) , J. Kahoun [-] , R. Klossovski [-] , P. Ruml [-] (75. M. Moravec [-] ) , J. Sucháň [-] , M. Liška [-] (61. M. Štěpánek [-] ) , P. Hrubeš [-] , T. Brhel [-] , J. Špička [-] (85. J. Spurný [-] )

SK Janské Lázně
D. Bernasinskí [-] - J. Stránský [-] (50. F. Říha [-] ) , P. Doležal [-] , O. Dewat [-] , F. Pavlis [-] , M. Dvořák [-] , R. Hromádko [-] , M. Sapár [-] , M. Janíček [-] (60. M. Dvořák [-] ) , P. Demuth [-] , J. Mihálik [-]

ŽK: 7. R. Hromádko , 78. J. Mihálik .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: LEBEDA Miroslav - POJEZDNÝ Josef, MAHRLA Günter.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.