Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

23.kolo, Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nečekaně jednostranné skóre


Branky


0

Souboj týmů, kteří jsou na místech zaručujících sestup. To byl souboj Bohuslavic a Lánova. Že by měl být výsledek až tak jednoznačný asi nečekal nikdo. Ostatně ani průběh utkání tomu nenapovídal. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lánov hrál, Bohuslavice dávali branky

 Utkání dvou sestupujících týmů nebylo tak jednoznačné, jak vypadá výsledek celého zápasu. Nakonec asi rozhodovala větší vůle vyhrát na domácí straně. Ale o tom později. Úvod utkání domácím fanouškům nastínil, že je nečeká nic jednoduchého. Lánov si vytvořil místy až drtivý tlak, sevřel domácí tým do kleští ale úvodní branka ne a ne přijít. Naopak na druhé straně přišel brejk a z čista jasna vedli domácí 1:0. Po rozehrávce se opět hostující tým natlačil k domácí šestnáctce, ale opakovala se stejná situace jako u první branky a bylo to 2:0. Lánov cítil, že je lepším týmem a nevzdával se nadějí na zizk tří bodů. Jenže i ze třetí šance se podařilo domácímu celku skórovat a to už se na hrací plochu začínala vkrádat flustracee. Ale přeci jen se dočkali i hosté a po pohledné akci po pravé straně hřiště si jim podařiilo snížit před poločasovým hvizdem na rozdíl dvou branek. 

Bůro ve druhém dějství

Do druhé části vlétl hostující tým na domácí ve stejném stylu jako v prvním dějství a jen díky fantastickým zákrokům domácího brankáře Nagela udržely Bohuslavice vedení. Domácí tým byl jako opilý výsledkem z prvního dějství a rozjížděl se velmi pomalu. Po necelé hodině hry přidal do stále více otevřené obrany čtvrtou branku a bylo téměř po zápase. Poté už domácí proměňovali jednu šanci za druhou a konečné skóre se zastavilo na hrozivých 8:2.



Sestavy


TJ Jiskra Bohuslavice nad Úpou
W. Nagel [-] - L. Eflér [-] , M. Kozák [-] , J. Najman [-] , D. Mucudis [-] , A. Vilám [-] , D. Weiss [-] , P. Škop [-] , R. Kracík [-] (78. J. Bureš [-] ) , L. Kracík [-] , J. Vrána [-]

TJ Lánov
L. Tuček [-] - M. Tringela [-] , J. Škoda [-] (46. J. Hartig [-] ) , O. Kužel [-] , P. Šafařík [-] (46. F. Schmidt [-] ) , J. Farský [-] , I. Souček [-] (46. M. Půlpán [-] ) , M. Mašek [-] , M. Průžinec [-] , J. Janda [-] (42. J. Tošovský [-] ) , M. Pulpán [-]

ŽK: 43. O. Kužel , 57. J. Farský .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Seidel Miroslav - MATĚJKA Jakub, KUŽELKA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.