T. Slabý 1. (p.)
V. Lelek 90.
2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 16:00

17.kolo, Královéhradecký | Náchod | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jesenice zvládla další domácí zápas, tentokrát s Poříčím


Branky


1. T. Slabý (p.) , 90. V. Lelek
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poříčí nedokázalo odpovědět

V 17. kole na nás čekal zápas mezi domácí Jesenicí z horní půlky tabulky a rezervou Velkého Poříčí, která je na opačné straně tabulky. Před tímto zápasem byl předem jasný favorit, kterým byl celek z Jesenice a ukazoval nám to již od první minuty zápasu, kdy byla odpískána penalta a Slabí zajistil domácím vedení 1:0. Poté by asi každý čekal velký tlak Jesenice, což se ale nestalo. Hra se poměrně vyrovnala a míč se přeléval z jedné strany na druhou. Ve větší šanci se objevili po 20 odehraných minutách hosté, kteří nastřelili pouze tyč, což je mohlo následně mrzet.  Na to však Lelek a Čermák nedokázali zareagovat, když nedokázali pojistit vedení, zejména Čermák, který ze tří metrů neproměnil vyloženou příležitost. Už se nám blížil konec první půle, ale ještě před hvizdem rozhodčího o sobě dal věděl hostující Svatoš, který hlavou dokázal nastřelit pouze břevno a tak za jednobrankového vedení domácích šli oba celky do kabin. 

Poslední minuta byla Lelka

Kdo čekal druhý poločas plný šancí tak byl nemile překvapen. Celý druhý poločas se totiž odehrál bez větších brankových příležitostí a diváci byli spíše znudění druhým poločasem. Tedy až do poslední minuty zápasu, kdy domácí Lelek přízemní střelou dokázal překonat brankáře hostí a pojistil tím domácím vítězství, které je opět udrželo na druhém místě, za vedoucí Jaroměří.



Sestavy


TJ Sokol Velká Jesenice
J. Palasman [-] - D. Otava [-] , J. Marel [-] , L. Frakowski [-] , L. Hadvich [-] - T. Slabý [-] (70. P. Vejdělek [-] ) , P. Hlávko [-] (80. P. Sedláček [-] ) , M. Kožený [-] - V. Krčil [-] , J. Čermák [-] - V. Lelek [-]

TJ Velké Poříčí B
A. Jansa [-] - M. Vít [-] , J. Gois [-] (71. D. Zocher [-] ) , Š. Stodola [-] , P. Zelený [-] , Z. Šnajdr [-] , T. Lupínek [-] (79. P. Svatoš [-] ) , O. Lokvenc [-] , J. Stříbrný [-] , P. Svatoš [-] , M. Mikuš [-] (63. T. Marek [-] )

ŽK: 45. T. Slabý - 58. O. Lokvenc , 58. M. Mikuš , 82. P. Svatoš , 90. J. Stříbrný .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Nymsa Jakub - VLK Lukáš, TŮMA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.