3:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

18.kolo, Královéhradecký | Náchod | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabený Broumov prohrál na hřišti Velichovek


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedna šance je na poločas málo

Na mokrém povrchu se odehrál zápas mezi domácími Velichovkamia oslaveným Broumovem, jelikož přijel na zápas se 4 mladými dorostenci. Začátek zápasu byl velice vyrovnaný, hra se přelévala ze strany na stranu, kde bylo vidět pár šancí, které však zůstaly neproměněny. V 18. minutě udělala obrana Broumova chybu a Runkas dokázal přejít přes Házeho a následně překonat Čadila, který si na střelu neměl šanci zareagovat. Po gólu dostali chuť do hry hosté, avšak jejich snaha nedošla k úspěchu a po celkem nudném prvním poločase byl stav 1:0.

Neuznaný gól Broumova

Hned po poločasové přestávce dokázali hosté z Broumova srovnat. Za půlkou hosté rozehráli a k míči se dostal Rolník, který dokázal přejít přes 2 hráče, kdy jednomu z nich nasadil housle a poté krásnou kolmicí vyslal Davida Horváta do úniku a ten zpětnou přihrávkou našel Dominika Mantela, jenž si jako starý lišák dokázal poradit s brankářem Sodomkou a srovnat na 1:1. Hned v zápětí domácí vrátili vedení na svojí stranu, když jeden z domácích zůstal osamocený na polovině Broumova, dokázal protlačit centr na Resla, a ten dokázal hlavičkou uklidit míč k levé tyči. V 75. minutě si na centr vyběl brankář Čadil, který míč pouze plácnul před sebe do Novotného, který byl na správném místě a odražený míč se od něj dokutálel až do branky 3:1. Do konce zápasu Broumov začal tlačit na soupeře, avšak nedokázal se ve většině příležitostí proti Velichovkám prosadit. Také díky neuznanému gólu, když před půlkou letěl centr na přední tyč, který Háze prodloužil za sebe a míč skončil až v brance. Proti tomu byl ale lajnový rozhodčí, který zvedl praporek a gól nakonec nebyl uznán. V 90. minutě ještě Broumov dokázal zkorigovat výsledek zásluhou Lehotského. 



Sestavy


TJ Velichovky
M. Sodomka [-] - D. Šubrt [-] , O. Runkas [-] , M. Resl [-] , M. Novotný [-] , M. Šubrt [-] (64. J. Košinar [-] ) , Z. Jelínek [-] , V. Šolc [-] , V. Špaček [-] (74. P. Dyrc [-] ) , A. Rieger [-] (76. M. Dočekal [-] ) , M. Novotný [-]

TJ Slovan Broumov B
D. Čadil [-] - J. Čihák [-] (46. T. Frydrych [-] ) , D. Mantel [-] , J. Rolník [-] , J. Lehotský [-] , M. Hamada [-] , D. Horváth [-] , M. Háze [-] , A. Krejčí [-] (74. P. Zelený [-] ) , J. Pokorný [-] , M. Riabec [-]

ŽK: 42. V. Šolc , 88. Z. Jelínek , 89. M. Dočekal - 28. J. Pokorný . ČK: 88. Z. Jelínek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Franěk Jakub - SAUČUK Martin, KAŠPÁREK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.