3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

19.kolo, Královéhradecký | Náchod | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jaroměř poražena, postaralo se o to Meziměstí


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

Již od začátku zápasu to vypadalo, že Jaroměř získá další vítězství a bude pokračovat v neporaženém tažení do „B“ třídy. Hosté začali aktivněji a hned z prvního útoku se pouze zastřeloval hráč minulého kola Böhm.  Po minutce hry poslal hosty do vedení jejich kapitán Vít, jehož střelu na zadní tyč nedokázalo nic zastavit.  V následující akci se předvedl brankář domácích, když dokázal lapit Valáškovu „pumelici“.  Tlak Jaroměře pokračoval a v akci Víta s Ahmetim se druhý jmenovaný nedokázal prosadit.  To na druhé straně se nejprve nebezpečně ukázal Jirásek, který ještě nedokázal vyzrát na Schejbala, ale jejich aktivita byla nakonec odměněna, když Kubeček srovnával na 1:1. Ve 40. minutě po přečíslení neproměnil šanci Emlar. Minutku poté skvělým zákrokem zachránil Jaroměř Schejbal a z následného protiútoku se své šance zalekl znovu Emlar a nedokázal trefit odkrytou branku, a tak do kabin se šlo za nerozhodného stavu.

Zničení Jaroměřského tanku

Druhý poločas začal náporem Meziměstí a gól byl na spadnutí. V 65. Minutě přišel trest pro hostující hráče, když Šprinc napřáhl z 30 metrů a výstavní ranou vymetl levou šibenici. Poté vzali míč na své kopačky hosté, ale k nějakým větším šancím se nedostali. Naopak Schejbal zachraňoval, co se dalo. V závěrečných 15 minutách začali hrát hosté na riziko. Do otevřené obrany dostal míč Šolc a po úniku překonal Schejbala na 3:1. Snížení mohlo přijít v posledních minutách utkání, to by ale Rejchrt nesměl v gólové pozici trefit brankáře Čížka do nohy. Nakonec to bylo všechno a Jaroměř už není neporažena, což je zpráva pro ostatní týmy. 



Sestavy


TJ Lokomotiva Meziměstí
P. Čížek [-] - P. Smrček [-] (70. J. Matusek [-] ) , P. Ptáček [-] , J. Kubeček [-] , P. Gajdoš [-] (80. L. Janata [-] ) , P. Šprinc [-] , A. Poliak [-] , M. Gereg [-] (36. P. Šolc [-] ) , P. Urban [-] , L. Hanák [-] , R. Jirásek [-] (88. A. Borůvka [-] )

FK Jaroměř B
J. Schejbal [-] - L. Böhm [-] , O. Častvaj [-] (46. J. Bano [-] ) , L. Rejchrt [-] , J. Beneš [-] , T. Vít [-] , E. Ameti [-] , V. Ruprich [-] , F. Klíž [-] (78. J. Souček [-] ) , J. Emlar [-] , D. Valášek [-] (68. A. Plhal [-] )

ŽK: 25. J. Kubeček , 81. J. Matusek - 39. V. Ruprich .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Nymsa Jakub - PRUŠINOVSKÝ Štěpán, ZVOLÁNEK Evžen (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.