0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 10:00

15.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pod Melechovem se hrálo vyrovnané utkání, ve kterém bohužel pro diváky nepadl žádný gol a i šancí bylo pomálu


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase bylo hostující mužstvo opticky lepší a domácí se utápěli v nepřesnostech. Hosté skvěle pokrývali špílmachra Dvořáka i střelce Maška a nutili Kouty do dlouhých nákopů, což domácím vůbec nesedí. Hrálo se od vápna po vápno a se střelami z dálky si oba zkušení golmani hravě poradili.

 

Ve druhé půli byli domácí lepší, ale stále obrany jasně dominovaly nad útokem. Když to domácím nešlo ze hry, snažili si pomoci jako minulý zápas standartními situacemi. Dohužel pro domácí se po krásně kopnutém rohu Dvořákem neprosadil nejmenší přestoper ve střední Evropě Horajs, který si krásně naskočil na roh, ale hlavička šla těsně nad. Po něm zklamal ve dvou šancích hlavičkář Anděl a bojovné utkáni skončilo spravedlivou dělbou bodů.

 



Ohlasy k zápasu


Hosté hráli velmi dobře a z našeho pohledu asi nejhorší utkání sezony. Vůbec jsme se nedostali přes pevnou obranu hostí a dnes nás nepodržely ani standardní situace. Do příštího zápasu musíme zlepšit hlavně útočnou fázi. Nevstřelit gól se nám povedlo naposled asi před dvěma lety.




Sestavy


TJ Melechovan Kouty
R. Březina [-] - P. Edr [-] , V. Horajs [-] , L. Písařík [-] , M. Simandl [-] - . Jindra [-] , M. Šimek [-] , T. Dvořák [-] - V. Novotný [-] , R. Anděl [-] - K. Mašek [-]

FK Bohemia Světlá nad Sázavou C
P. Janota [-] - S. Klbík [-] , M. Bezstarosta [-] , M. Petrus [-] - J. Adam [-] , J. Tvrdý [-] - P. Domkář [-] - R. Pešek [-] , J. Doležal [-] , T. Bárta [-] (80. M. Štěpánek [-] ) , M. Kroužek [-]

ŽK: 53. M. Bezstarosta , 66. M. Petrus .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: NEUVIRTH Jakub - ŠIMEK Pavel (N), TYLLER Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.