0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

14.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas skončil bezbrankovou remízou


Branky


0

V zápase se diváci i přes šance branek nedočkali a zápas skončil bezbrankovou remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na domácí půdu do Ženklavy zavítal druhý celek I. A třídy a od začátku bylo vidět, že tuto příčku má po zásluze. Ihned v úvodu ve 2 minutě zahrozili střelou z levé strany, která jen těsně minula domácí šibenici. V 8 minutě mohly jít do vedení Věřovice, když Michal Hanko uvolnil Marka Matuše, ale jeho obstřelení hostujícího gólmana nebylo přesné a balón skončil jen těsně vedlé levé tyče. O minutu později Adam Gold se uvolnil na své pravé straně , vniknul do šestnáctky, ale jeho střela letěla nad bránu. V 15 minutě zahrozili hosté, když vedli útok po pravé straně. Následný centr byl sice odvrácen za hranici šestnáctky, ale opět se dostal na kopačky hostujícího hráče, ale ten naštěstí pro nás tvrdou střelou přestřelil veřovickou bránu. První půle byla, co se týče šancí, zajímavá jen v úvodu. Potom se hrálo většinou mezi oběma šestnáctkami.

 

Druhá půle začala tak, jak skončila ta první. Opět se hrál fotbal bez větších šancí na obou stranách. V 68 minutě měl na svých kopačkách gól Martin Kupčák, který v tomto utkání nastoupil na hrotu, ale jeho střela letěla opět nad bránu hostů. Největší šance celého utkání měl ale Adam Gold, kterého do vyložené šance uvolnil Michal Hanko. Svou střelu se snažil umístit k tyči, ale bohužel chybělo to pověstné štěstíčko. Takže nakonec diváci v tomto utkání neviděli žádnou branku. Bod získaný v tomto utkání dal již Veřovicím jistotu záchrany v této soutěži.

 

Zdroj text: http://afcverovice.php5.cz



Sestavy


AFC Veřovice
M. Fojtík [-] - M. Adamec [-] , O. Fojtík [-] , P. Švolba [-] - R. Košelík [-] , A. Gold [-] , R. Knybel [-] , O. Matúš [-] - M. Kupčák [-] , M. Hanko [-] - M. Matúš [-]

První SC Staré Město
A. Střalka [-] - T. Němec [-] , P. Štěrba [-] , T. Boráň [-] , V. Smilowski [-] , M. Sušovský [-] , K. Střalka [-] , D. Papaj [-] , O. Boráň [-] , L. Slota [-] , P. Glembek [-] (11. T. Kozel [-] )

ŽK: 51. R. Knybel , 52. M. Adamec , 79. O. Fojtík , 88. M. Fojtík - 74. V. Smilowski .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KROKOSZ Zdislav - JANTOŠ Pavol, LUKAŠÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.