3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

14.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Datyně porazila Vratimov


Branky


0

Datyně porazila Vratimom tříbrankovým rozdílem a v tabulce drží čtvrté místo. Vratimov je po tomto kole na desátém místě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbalisté Datyně se museli potýkat s množstvím omluvenek, nakonec se jich sešlo alespoň 11, ale i tak byli připraveni zabojovat o tři body před domácími fanoušky. Celý první poločas se nesl v bojovném duchu. Oba týmy měly problémy s finální přihrávkou a tak se dlouho čekalo na výraznější šanci. Domácí hrozili po stranách, největší šanci měl Vandriak, ale brankář střelu zneškodnil. Napodruhé se však Vandriak prosadil, když si po rohu Tomašáka našel ideální prostor a zamířil přesně k tyči - 1:0. Hned nato dostali domácí míč do sítě znovu, když Miczka tečoval, stál však v offsidu, a proto se šlo do kabin za stavu 1:0. 

 

Druhý poločas by se dal charakterizovat jako zoufalé řešení domácích brejkových situací, kterých měli několik, ale finální přihrávka vždy nepřišla. Až po jedné pěkné akci, kdy Švrčina přesným pasem vyslal Kubienu, ten nahrál pod sebe Masopustovi, který předložil míč Balážovi, který jedovatou střelou propálil vše co mu stálo v cestě -2:0. Vratimovským se snaha nedala upřít, ale velmi dobře pracovala domácí obrana, která je vystavovala do offsidů, proto jim také nebyly uznány dvě branky, to samé i na druhé straně Kubiena, který i když byl držen branku vsítil, ale opět praporek rozhodčích překazil radost domácích. Přesto se domácí ještě jednou radovali, když si Baláž pohlídal míč a přesným pasem na Kubienu vyřadil celou obranu ze hry, Kubiena brankáře úspěšně obstřelil -3:0. Domácí měli ještě hodně příležitostí, ale o to, že nepadl žádný další gól se zasloužil především "pálič" Stebel.

 

Zdroj text: TJ Dolní-Datyně-facebook



Ohlasy k zápasu


TJ Havířov - Dolní Datyně
Zdeněk Menoušek (trenér, pro karvinsky.denik.cz): Musím pochválit naši obrannou čtyřku v čele s Péťou Tomašákem, který to vzadu dobře dirigoval a vystavoval soupeře do ofsajdu. Vratimov dal dva góly, ale pokaždé z ofsajdu. Tohle nám vycházelo.Kluci byli častěji na balonu a zápas jsme pak zlomili druhou brankou Baláže. Vratimov si u nás nějaký gól asi zasloužil, byl také nebezpečný. Pak to ale otevřel, snažil se pořád hrát a my mu chodili do spousty přečíslení.




Sestavy


TJ Havířov - Dolní Datyně
J. Rozbroj [-] - J. Vandriak [-] , F. Švrčina [-] , L. Stebel [-] , J. Dolák [-] , V. Masopust [-] , P. Tomašák [-] , P. Kubiena [-] , R. Baláž [-] , R. Miczka [-] , Y. Batiha [-]

FC Vratimov
D. Kubala [-] - O. Škorik [-] , L. Hybel [-] , M. Kašuba [-] , R. Stuchlík [-] - T. Tříska [-] (84. A. Tříska [-] ) , R. Pešek [-] (46. T. Hudeček [-] ) , R. Pařenica [-] , J. Pohludka [-] - V. Osvěčík [-] , M. Svěnčík [-] -

ŽK: 90. P. Tomašák .
Počet diváků: 77. Rozhodčí: VRANAY Vojtěch - ČUBA Daniel, PODRACKÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.