J. Gremmel 72. (p.)
J. Gremmel 85. (p.)
2:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 10:30

16.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakub Gremmel se trefil dvakrát z penalty


Branky


72. J. Gremmel (p.) , 85. J. Gremmel (p.) - 19. T. Kundrata , 70. T. Kundrata
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kundrata zajistil poločasové vítězství

V dalším mini derby chtěli Pavlovičtí odčinit prohru s Rakvicemi. Ratíškovičtí jasně věděli, že po sobotním kolapsu Bučovic se můžou vyšvihnout do čela tabulky. Zápas měl jednoznačný scénař od první do devadesáté minuty. Hráči domácích drželi na svých kopačkách míč bohužel jen po hranici velkého vápna. Pokud se nečekaně dostali do vápna soupeře, selhali na nepřesné finální fázi.

Hráči trenéra Buřinského čekali celý zápas na nebezpečný brejk. Po jednom takovém se pískala penalta, když hostující Koplík upadl ve vápně po souboji s domácím obráncem.  Hostující hráči  se radovali z jasné branky, ale to by v brance nesměl být Chromek, který pokutový kop vystihl. V 19 minutě se poprvé měnil stav. Dlouhý nákop se dostal k Vrbovi, který posunul na Vacenovského a ten našel osamoceného Kundratu. 0:1

 

 

Gremmel se dvakrát trefil z penalty

Druhý poločas měl stejný průběh domácí hráči se hnali za srovnávací brankou, ale bohužel je už druhý zápas po sobě tráp koncovka. Hostující hráči vyčkávali na brejk, tato taktika „ přinesla ovoce“ v 70 minutě , když po špatném rozehrání autu domácích zvýšil na 0:2 Tomáš Kundrata.

Pavlovické obdržený gól nabudil k lepšímu výkonu a Jakub Gremmel po dvou penaltách za nastřelení ruky srovnal na 2:2. Domácí hráči se pokoušeli získat 3 body na svou stranu, ale žádný centr nenašel střelce rozhodující branky.

 

Oba celky si připsali do tabulky po bodu.  

 

 



Sestavy


TJ Slavoj Velké Pavlovice
J. Chromek [-] - M. Stehlík [-] , D. Petrásek [-] , J. Kerel [-] , J. Šabata [-] , M. Záblacký [-] , J. Gremmel [-] , D. Tinc [-] (60. D. Havlík [-] ) , Z. Gehr [-] , T. Měřínský [-] , T. Nesvadba [-] (69. T. Hos [-] )

FK Baník Ratíškovice
A. Doležal [-] - T. Bábíček [-] , L. Vrba [-] , L. koplík [-] , T. Vacenovský [-] (79. D. Macek [-] ) , T. Konečný [-] , M. Kordula [-] (90. E. Hložánek [-] ) , T. Kundrata [-] (88. J. Kotásek [-] ) , M. Brezina [-] , M. Vořísek [-] , P. Kordula [-]

Hráči zápasu: J. Gremmel - T. Kundrata .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: BALAŠČÁK Dominik - PROCHÁZKA David, KULÍŠEK Přemysl.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.