2:1
(1:0)
75. S. Eret
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 17:00

13.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Seč má cenný skalp Chlumu


Branky


44. P. Filip , 65. R. Tyml - 75. S. Eret
0

Na derby s Chlumem se v Seči velmi těšili. Vyzvat doma lídra tabulky a oplatit mu podzimní prohru 2:0, to byla veliká motivace. Zápas byl navíc pojat jako křest nových dresů, a na celou akci se přišla podívat i starostka s místostarostou. Jaké tedy bylo radosti, když po závěrečném hvizdu platil stav 2:1 pro červeno-černé!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šachy

Takticky zvázaná bitva, souboj o každý míč, bitva ve středu hřiště, ohromná touha soupeře zdolat. To byly hlavní rysy úvodních minut. V nich měli možná mírnou převahu hosté, ale brankově ji nevyjádřili. Náznaky šancí k vidění byly, to zase ano, ale jednalo se především o dalekonosné střelecké pokusy či standartní situace. Nic, s čím by si obrany či brankáři Kněz a Kvídera nevěděli rady. Diváci tak mohli vidět hlavně nakopávané balony ze strany Chlumu, domácí naopak chtěli svého soka presovat, a donutit tak k chybám. Lišák Bohuslav Plojhar po zápase prozradil, že cílem bylo, aby útočné trio Bradáč-Tyml-Plojhar nenechalo krajního obránce Václava Caltu útočit. A to se podařilo skvěle.

 

Protrhnout bezbrankový stav mohl v 33. minutě Radek Tyml, ale svůj pokus namířil jen do tyče. Přesto v první půli branka padla. V 44. minutě potrestal chybu v rozehrávce Petr Filip, když svoji akci zakončil z hranice pokutového území přesnou střelou na bližší tyč. Do šaten tak šli spokojenější domácí.

 

 

Vítězství mohlo být i markantnější

Seč se ve druhém poločase vrátila k tradičnímu rozestavení 4-4-2. Možná i to bylo příčinou tlaku Chlumu, který vygradoval v 50. minutě, kdy se míč zastavil na brankové čáře domácí svatyně. To však bylo na dlouhou dobu ze strany hostí vše. Seč přitopila pod kotlem a brankář Dušan Kvídera musel několikrát poděkovat správci hřiště, že tyče postavil zrovna tam, kde stojí. V 65. minutě totiž Korda napálil břevno, později Kurakh spojnici a aby toho nebylo málo, tak do pravé tyče mířil i Fisher. Fotbalový bůh se opět ukázal v 65. minutě. Radek Tyml vystihl riskantní "malou domů" a po kličce uklízel do odkryté klece - 2:0.

 

Na pohodlných 3:0 mohl navýšit opět Tyml, ale jeho branka nemohla být kvůli ofsajdu uznána. Slavilo se však na druhé straně. Po šanci Calty sice ještě ne, ale tentýž hráč našel dobře postaveného Stanislava Ereta, který pravou nohou vrátil svým spoluhráčům naději. V 77. minutě byly šance na vyrovnání opět nižší, a to vinou Lukáše Heřmana, který uviděl druhou žlutou kartu. Červená! Od té chvíle byla Seč lepší a cennou výhru si už vzít nenechala.



Ohlasy k zápasu


TJ Seč
Bohuslav Plojhar, trenér Seče: "Chlum byl sice první tým tybulky, ale pro mě není výsledek překvapením. Chlumské kluky znám, protože většinu z nich znám z doby, kdy jsem je jako dorostence vedl. Myslím, že jsem na ně vymyslel taktiku, která zafungovala. Chci pochválit rozhodčí, kteří pískali velmi dobře."

TJ Chlum
Pavel Bořík, hráč Chlumu: "Dnes jsme chtěli získat tři body a ještě více soupeři odskočit, ale musím uznat, že soupeř byl lepší a zaslouženě vyhrál. Nám se utkání nepodařilo a scházelo nám větší zaujetí. Domácí v tomto zápase chtěli více než my. Teď se musíme soustředit na další zápasy a soupeři porážku oplatit v domácí odvetě."



Sestavy


TJ Seč
T. Kněz [-] - M. Plojhar [-] (82. M. Fotr [-] ) , V. Kurakh [-] , R. Tyml [-] , J. Purkart [-] , J. Kácha [-] (89. D. Vracovský [-] ) , J. Calta [-] , P. Filip [-] , M. Korda [-] , J. Bradáč [-] (71. R. Vlk [-] ) , J. Fischer [-]

TJ Chlum
D. Kvídera [-] - M. Wagner [-] (75. P. Bořík [-] ) , T. Červenka [-] , S. Eret [-] , V. Ernest [-] , L. Hajšman [-] , M. Šlajs [-] , V. Calta [-] , L. Heřman [-] , Z. Švec [-] , R. Šašek [-]

ŽK: 12. J. Calta , 18. M. Korda , 85. P. Filip - 17. L. Heřman , 77. D. Kvídera , 80. M. Šlajs . ČK: 77. L. Heřman .
Hráči zápasu: P. Filip - S. Eret .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Komanec Petr - KANTA Vlastimil, ADAMEC Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.