1:4
(1:1)
32. J. Calta (p.)
53. P. Filip
86. M. Fotr
90. M. Fotr
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 16:00

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neurazy stále čekají na první jarní body


Branky


18. M. Martínek - 32. J. Calta (p.) , 53. P. Filip , 86. M. Fotr , 90. M. Fotr
0

Na pěkně upraveném hřišti, ale bohužel téměř bez diváků (na utkání se přišlo podívat 20 lidí) se střetl domácí Tatran se Sečí. Atraktivní utkání s množstvím šancí nakonec skončilo výhrou favorita poměrem 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný fotbal

Od úvodního hvizdu rozhodčího Šimka se sečští snažili hrát nátlakový fotbal. Neurazy musely i do tohoto zápasu vstoupit ve slátané sestavě a improvizovat na několika postech. Hosté se chopili otěží a jejich kombinační fotbal vedl k několika dobrým šancím. V těchto momentech však buď podržel svůj tým domácí brankář Marian, nebo stříleli útočníci mimo. Na druhé straně hrozili domácí pouze z dlouhých nakopávaných míčů, které nacházely především kapitána Bouzka. Tato taktika, podpořená foukáním větru, se ukázala jako účinná v 18. minutě. Nedůraz obrany Seče potrestal parádní trefou z 30 metrů záložník Michael Martínek. Při této ojedinělé akci Tatranu se brankář Kněz natahoval marně, střela zapadla přesně k zadní tyči.

 

Hosté se i nadále drželi své hry a drželi Neurazy pod tlakem. Z aktivního napadání vyplynul i nedovolený zákrok na Radka Černovského v pokutovém území a penalta. Tu nekompromisně proměnil Jan Calta a bylo zaslouženě srovnáno. Do konce poločasu měly oba celky ještě zajímavé náznaky, ale do kabin se šlo za stavu 1:1. První půle byla poměrně vyrovnaná, ale Seč měla přeci jen více střeleckých příležitostí.

Výhru pojistil Fotr

Do druhého poločasu nastoupili červení s pozměněnou sestavou. Radek Tyml se stáhl z hrotu na pozici střední záložníka a místo Josefa Bradáče nastoupil Vitaliy Kurakh. Tymlovi změna viditelně prospěla. Šikovně uvolňoval své spoluhráče do šancí a velmi dobrý výkon se odrazil i v jeho nominaci do sestavy kola. I díky těmto střídáním měla Seč stále víc a víc ze hry. Její tlak byl navíc podpořen i tím, že domácí hráli proti větru, který ztěžoval dlouhé odkopy.

 

V 53. minutě si domácí nepohlídali jeden z mnoha soupeřových rohových kopů a hezkou střelou z otočky poslal Seč do vedení Petr Filip. Po inkasované brance to byly Neurazy, které měly více ze hry, ale zvýšená aktivita k vyrovnání nevedla. Naopak sečským se nabízely příležitosti k rychlým kontrům. Jeden takový protiútok ještě zastavila branková konstrukce, ale v 86. a 90. minutě se dvakrát prosadil střídající Miloš Fotr. První gól vstřelil po nepřesné malé domů, druhá branka padla po přesné střele k tyči. Pohledný zápas nakonec skončil spravedlivou výhrou Seče, a to 4:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Neurazy
Pavel Hanzlík, hráč Neuraz: "Stále přetrvávají problémy s absencí hráčů i kvůli zranění, díky kterým improvizujeme na všech postech. Tentokrát jsme sice ustáli první poločas, ale opět nám došly síly. Znovu jsme inkasovali minimálně dvě velice laciné branky. Museli bychom být mimořádně produktivní, abychom v takových zápasech dokázali vyhrát."

TJ Seč
Václav Hranička, sekretář Seče: "Zcela zasloužené vítězství, od úvodního hvizdu jsme byli aktivnějším, lepším týmem a zejména ve druhém poločase jsme měli zápas plně pod kontrolou. V případě lepší střelecké potence mohl zápas skončit i větším brankovým rozdílem."



Sestavy


TJ Tatran Neurazy
V. Marian [-] - M. Kuták [-] (82. J. Hanzlík [-] ) , M. Bureš [-] , S. Jágr [-] , P. Hanzlík [-] , P. Tříska [-] , J. Bouzek [-] , L. Brabec [-] , M. Martínek [-] , J. Uzel [-] , V. Tříska [-]

TJ Seč
T. Kněz [-] - M. Lukáč [-] , R. Tyml [-] , J. Purkart [-] , J. Kácha [-] , J. Calta [-] , R. Černovský [-] , P. Filip [-] (70. M. Fotr [-] ) , J. Bradáč [-] (46. V. Kurakh [-] ) , I. Salcop [-] , J. Fischer [-]

ŽK: 36. J. Bouzek , 53. J. Uzel - 36. J. Fischer .
Hráči zápasu: M. Martínek - R. Tyml .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Šimek Luboš - VLADAŘ Josef (N), HRANIČKA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.