0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 17:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Pteníně gól nepadl


Branky


1

Lučina s Chlumem si body rozdělily. Šance byly k vidění na obou stranách, ale střelci mlčeli. Naopak gólmany Maršálka s Kvíderou může těšit nula do sbírky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Míro, uzdrav se!

Fotbal v teple je sice lepší než v zimě, ale vysoké teploty, které v neděli panovaly, nemohly svědčit nikomu. Úvod střetnutí vyšel lépe domácím, kteří dobře kombinovali. Chlum se o týmové pojetí hry snažil také, ale jeho obrana měla zejména zpočátku více práce než by chtěla. Jedním z příčin byla i vysoká nepřesnost přihrávek, na kterou u lídra nejsme zvyklí. Asi největší šanci měl ptenínský „hroťák“ Sedláček, kterého do úniku vyslal tvůrce hry Mebarki. Jeho střela minula pravou tyč pouze o centimetry. Zlom hry přišel v 17. minutě. Na centr Jana „Prcka“ Strejce si naskočil aktivní Miroslav Šašek, který si po souboji s brankářem bohužel poranil loket a ze zápasu jej musela odvést sanitka. Míro, celá redakce přeje brzké uzdravení!

 

Nešťastný moment domácí poznamenal. Chlum se dostal zpět do zápasu a Lučina se spokojila s dlouhými nákopy či spoléhala na to, zda Mebarki svou geniální přihrávkou někoho vyšle do útoku. Největší šance hostí přišla po sérii rohových kopů. Dostal se do ní Pavel Bořík, ale zakončení chyběl kousek. V další šanci se uvolnil kanonýr Eret, který si dobře navedl balón na střed hřiště, ale svůj obstřel podél Maršálka namířil jen do tyče. Na druhé straně se opět připomněl Sedláček, ale ani jeho druhá nadějná příležitost gólem neskončila. Poslední zaznamenáníhodnou akcí první půle byla střela hostujícího Calty, který si po autovém vhazování zády k brance zpracoval hrací předmět a z otočky zkusil štěstí. Maršálek však výborně zasáhl a zachránil tím nerozhodný poločasový výsledek.

 

 

Chlum měl i štěstí

Domluva a cenné rady lodivoda Duchoně zabraly. Po změně stran hrál totiž Ptenín velmi dobře, ale Dušana Kvíderu ani jednou nepřekonal. Ani domácí gólman se však rozhodně nenudil, i když hosté o něco polevili. K tolik kýžené brance ovšem měla blíže Lučina. Když totiž vyslal Schejbal do šance Mebarkiho, který si povodil Kvíderu, a zívala před ním jen prázdná branka, mnozí fanoušci již vstávali ze sedadel. Domácí špílmachr se ale nedomluvil s útočníkem Sedláčkem a ze stoprocentní šance nakonec nic nebylo. A to ani z dorážky. Chviličku před koncem mohl o třech bodech rozhodnout Roman Hnojský, který však svou „pumelicí“ orazítkoval jen břevno.

 

Zápas tak skončil 0:0. Chlum i přesto, že nevyhrál, opět o kousek odskočil svým pronásledovatelům a neohroženě kráčí za titulem. Ptenín neměl k výhře daleko, ale remíza s Chlumem je cenná a bod se v našlapané špičce tabulky hodí.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Lučina Ptenín
Patrik Sedláček, útočník Ptenína: "Do zápasu jako takového jsme šli uhrát body. Jeden jsme sice uhráli, ale spokojení nejsme. Měli jsme nespočet šancí, které jsme ale proměnit nedokázali. Viz moje dvě obrovské šance. V prvním případě pěkná střela, která šla bohužel kousek od pravé tyče, v tom druhém, po pěkné přihrávce od Ahmeda jsem měl šanci jít do brejku, bohužel se mi ale míč zamotal a střela nebyla taková, jakou bych si představoval. Navíc hned na začátku zápasu přišla těžká chvíle, kdy jsme přišli o Šášu, který utrpěl vážné zranění. Šášovi přejeme brzké uzdravení…"

TJ Chlum
Pavel Bořík, sekretář Chlumu: "Dnes jsme si chtěli pojistit vedení a Ptenínu ještě více odskočit. Po utkání však bod bereme. V první půli jsme nevyužili některé šance, ale ve druhé jsme měli pro změnu štěstí při šancích soupeře. Přestože jsme dnes získali jen bod, tak ostatní výsledky pro nás byly příznivé, a doufám, že už si vedení vzít nenecháme."



Sestavy


TJ Lučina Ptenín
J. Maršálek [-] - M. Pelant [-] (60. R. Hnojský [-] ) , J. Černý [-] , P. Sedláček [-] (70. Z. Smítka [-] ) , M. Šašek [-] (17. J. Schejbal [-] ) , V. Duchek [-] , J. Strejc [-] , A. Mebarki [-] , K. Sedláček [-] , L. Kaufner [-] , V. Rajšpís [-]

TJ Chlum
D. Kvídera [-] - R. Šašek [-] , Z. Švec [-] , V. Calta [-] , M. Šlajs [-] - T. Červenka [-] , V. Ernest [-] , P. Bořík [-] (60. J. Pelikán [-] ) , L. Heřman [-] - S. Eret [-] (80. L. Hajšman [-] ) , M. Archalous [-] -

Hráči zápasu: J. Maršálek - T. Červenka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Szikszay Ladislav - STREJC Václav (N), MICHÁLEK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
29. 5. 2016 22:27
byl jsem v zapase sice jen par minut ale kluci ovedli dobrou praci minimalne bod jsme chteli a mame ho