2:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

15.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

TJ Stružná přivítala na svém hřišti poslední celek SK Kyselka


Branky


54. P. Janáček (p.) , 74. T. Brančík - 33. J. Hlaváč , 53. L. Diviš , 83. F. Vandák (p.)
0

      TJ Stružná, která se nachází ve spodní části tabulky, přivítala hráče SK Kyselka. Obě mužstva si po minulém kole chtěly zlepšit bodové skóre, z důvodu minulé prohry.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

       Od začátku zápasu se za pěkného počasí hrálo průměrné utkání, kterému přihlíželo 55 diváků. Zhruba do 30. min. se nic výrazného na hřišti neodehrávalo, hosté byli mírně lepším týmem. Toto také potvrdili první trefou ve 33. min. Josef Hlaváč. V prvním poločase se již výsledkové skóre nezměnilo.

Hosté vydřeli vítězství ve druhém poločase

       Po nástupu do druhé půle obě mužstva nastoupily s větším odhodláním. Výsledkové skóre navýšil  v 53. min. hráč Kyselky, Lukáš Diviš. 

V 54. min.  však po nařízeném pokutovém kopu  snížil za domácí celelek Petr Janáček. Domácí dostali větší chuť s výsledkem něco udělat a v 74. min. po akci domácích vyrovnal  Tomáš Brančík. Stav utkání 2:2. Už to vypadalo, že mužstva se rozejdou smírně, ale v 83. min. byl proti domácím nařízen pokutový kop, kdy se exekutor František Vandák  nemýlil a stav utkání byl ve prospěch hostů 2:3. Do konce utkání zbývalo pár minut a hostující celek po vyrovnaném utkání na hřišti Stružné výsledek ubránil a připsal si první body v jarní části.



Ohlasy k zápasu


TJ Stružná
Robert Rypar - vedoucí mužstva: Naše mužstvo nastoupilo do zápasu v dobré sestavě. Mám takový pocit , že hostující tým měl větší hlad po vítězství, byl to takový smolný zápas z naší strany. Po vyrovnávacím gólu na 2:2 přišla naše chyba , nařízená penalta. Musíme příští zápas hrát lépe.

SK Kyselka
Josef Hlaváč - kapitán mužstva: Chtěli jsem hrát na rychlé protiútoky, což se nám podařilo. Na křídlech máme rychlé kluky, hodně jsem na to hráli. Myslím si , že nám to vyšlo. Za stavu 2:2, byla na našeho hráče odpískaná penalta. Naše vítězství bylo zasloužené. Tři body na venkovním hřišti jsou vždy velmi dobré.



Sestavy


TJ Stružná
P. Povinský [-] - L. Zbojan [-] , P. Rehák [-] , J. Cibulka [-] , M. Mitterpach [-] , T. Brančík [-] - P. Čurha [-] (46. J. Šabata [-] ) , J. Švestka [-] , T. Štěch [-] - P. Janáček [-] , D. Perina [-] (70. R. Sussmann [-] )

SK Kyselka
D. Voráček [-] - D. Rauscher [-] (89. J. Formánek [-] ) , L. Kába [-] , J. Hlaváč [-] , M. Paulus [-] , J. Kliment [-] , D. Homolka [-] (89. R. Urban [-] ) , F. Vandák [-] , P. Pohlodek [-] , L. Diviš [-] , V. Bečvář [-] (57. T. Fišer [-] )

ŽK: 30. J. Cibulka - 83. D. Homolka , 85. D. Rauscher , 89. J. Hlaváč .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Grůza David - RYPAR Daniel (N), KANICKÝ Richard (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.