Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

16.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pila opět potvrdila svoji neporazitelnost na domácím hřišti.


0

TJ Baník Pila přívítala na svém domácím hřišti Jiskru Březovou. Pila chtěla potvrdit svoji střeleckou produktivitu z minulého kola, což se jí v tomto zápase opět podařilo.

     

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Celkem vyrovnaný první poločas

      Na první branku si 6O přihlížejících diváků muselo počkat do 14. min., kdy po akci domácího týmu skóroval osvědčený střelec Robert Vavřina. V rychlém sledu náskok domácích navýšil v 16. min.  Tomáš Verzich. Březová  se však po střelených gólech rychle oklepala a v 18. min. střelil za hosty  branku Martin Zemianek. Stav 2:1 pro domácí mužstvo vydržel do prvního poločasu.

Druhý poločas jednoznačně vyzněl pro domácí.

      Po přestávce se oba  týmy dlouho střelecky trápily. Sice si obě mužstva vytvořily nějaké šance, ale z těchto žádný gól nepadl.  Už to vypadalo, že domácí tým vyhraje rozdílem jedné branky.

V 8O. min. byl však proti domácí hráč Adrian Bošiak a zvýšil vedení domácích na 3:1. Po tomto inkasovaném góle již bylo o výhře domácího týmu téměř rozhodnuto. Domácí tým  ještě v 85. min. a 90. min. Pavlem Zrzaveckým  navýšil celkové skóre na 5:1.

Domácí tým opět potvrdil, že je jedním z lídrů této soutěže na postup a zaslouženě si připsal další 3 body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Pila
Jan Bojčuk ( trenér Pila): Myslím si, že kluci hráli v pohodě, nepustili jsme je do nějaké vyložené šance. Konečně jsme hráli kombinačně, což po klukách vyžaduji. Jednoznačný zápas pro nás, kluky musím pochválit za dobrý výkon.

TJ Jiskra Březová
Tomáš Beran ( trenér Březová): " Dle mého názoru Baník byl od začátku utkání lepší. Náš tým se nesešel v ideální sestavě, ale to už tak někdy je v této soutěži. Musíme se z porážky oklepat a v příštím kole zabodovat. Pokud se sejdeme, tak je zde vidět kvalitní tým."



Sestavy


TJ Baník Pila
P. Gábner [-] - J. Habart [-] , J. Duda [-] , M. Vavřina [-] , R. Vavřina st. [-] - J. Kalman [-] (83. T. Kadera [-] ) , O. Brožík [-] (65. K. Mourek [-] ) , R. Vavřina [-] , A. Bošiak [-] - V. Šimůnek ml. [-] , T. Verzich [-] (46. P. Zrzavecký [-] ) -

TJ Jiskra Březová
K. Látka [-] - M. Zemianek [-] , M. Málek [-] , L. Khodl [-] , M. Richter [-] , D. Blahutka [-] (72. L. Lévai [-] ) , L. Jíra [-] , D. Lévai [-] (46. A. Moravec [-] ) , T. Dimitrov [-] , M. Šiml [-] , L. Havel [-]

ŽK: 28. P. Gábner - 59. M. Šiml .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kvasnička Ladislav - MAREŠ Petr (N), JÍRA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.