4:2
(3:0)
77. F. Vandák (p.)
89. F. Vandák (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 10:30

17.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Božíčany vyhrály doma o dva góly nad Kyselkou


Branky


11. M. Petr , 19. M. Kabele , 33. M. Petr , 47. L. Snopek - 77. F. Vandák (p.) , 89. F. Vandák (p.)
0

     Domácí tým po minulé prohře přivítal celek Kyselky a potvrdil na svém hřišti svou neporazitelnost.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     Domácí mužstvo nastoupilo v dobré sestavě, takže se očekávalo napínavé utkání. Již v 11.min. se domácí tým ujal vedení po střele Petra Marcela. Božíčany hrály pohledný fotbal a svoji převahu na hřišti korunovaly dalším gólem v 19.min. po střele záložníka Matina Kabeleho. Domácí nenechaly svého soupeře ani na chvíli vydechnout a ve 33.min. opět skóroval nejproduktivnější hráč Petr Marcel. Stav utkání byl plnně v režii domácího týmu a zdálo se, že je již o celkovém utkání rozhodnuto. S uvedeným stavem mohlo být spokojeno i 70 přihlížejících diváků, kteří se jistě těšili na druhý poločas.

     Do druhého poločasu domácí nastoupili nabuzení a ve 47.min. byla jejich snaha odměněna gólem Luboše Snopka do sítě hostujícího brankáře Cupala.

     Další minuty zápasu přinesly na obouch stranách zajímavé situace, ale do žádné sítě míč nedolétl. Až v 77.min. hosté střelili první gól do sítě domácího brankáře Jakuba Irlbeka. Uvedený gól střelil po nařízeném pokutovém kopu František Vandák. Tento hráč v 61.min. vystřídal Tomáše Bláhu a byl z hostujícího týmu jediným střelcem. V 89.min. byl opět nařízen pokutový kop a jeho úspěšným exekutorem byl znovu František Vandák

     Utkání mezi oběma tými proběhlo v poklidném duchu. Hlavní rozhodčí Talpáš Petr neudělil žádnou kartu.

     Domácí tým vyhrál nad hostujícím týmem Kyselky rozdílem dvou gólu a trenér Lutzbauer Petr mohl být se svým týmem plnně spokojen.



Ohlasy k zápasu


SK Božíčany
Petr Lutzbauer (trenér ): Naše sestava nebyla ideální, ale na druhou stranu musím říci, že kluci hráli dobře. Skóre jsme mohli ještě navýšit, měli jsme hodně příležitostí, ale smůla. Taky si myslím, že mohla být na nás odpískaná penalta. Soupeř dal dva góly z penal, myslím si že jsme si body zasloužili. Jsem spokojený s výsledkem. Klukům chci za výkon poděkovat.

SK Kyselka
Josef Hlaváč ( kapitán): Jak asi všude v okolí, tak i u nás nejsou lidi. Máme zraněné hráče, takže výsledek pro nás byl přijatelný. Myslím si, že domácí hráči si zasloužili vítězství. Náš tým neměl nějaké velké brankové příležitosti. Pro nás ještě rozhodčí písknul dvě penalty, takže skóre ve výsledku nebylo tak rozdílné. Musíme příští kolo více zamakat.



Sestavy


SK Božíčany
J. Irlbek [-] - M. Škuliba [-] (52. P. Melichar [-] ) , S. Krupička [-] , I. Ficík [-] , P. Lutzbauer [-] - M. Žigár [-] , J. Mládenec [-] , L. Snopek [-] , M. Kabele [-] (81. M. Bajer [-] ) , M. Černý [-] - M. Petr [-] (80. T. Latislav [-] )

SK Kyselka
L. Cupal [-] - D. Rauscher [-] , L. Kába [-] , J. Hlaváč [-] , O. Toušek [-] , J. Kliment [-] , T. Doležal [-] (64. R. Urban [-] ) , M. Štěrba [-] , V. Bečvář [-] , T. Bláha [-] (61. F. Vandák [-] ) , L. Diviš [-]

Počet diváků: 70. Rozhodčí: Talpáš Petr - SAPOUŠEK Jáchym, BLÁHA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.