0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 15:00

19.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hostující celek z Březové vyhrál rozdílem jedné branky


Branky


0

     Dvanáctý tým v tabulce Stružná opět prohrál a zůstává stále v sestupovém pásmu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     Hráči ze Stružné přivítali favorizovaný tým z Březové. Na svém travnatém povrchu za přítomnosti 50 přihlížejících diváků se obě mužstva snažila si vypracovat brankové příležitosti, ale ani jeden z gólmanů nemusel lovit míč ze své sítě. Hlavní rozhodčí Jan Sakač udělil pouze jednu žlutou kartu na straně domácího celku. Stav utkání v prvním poločase byl nerozhodný 0:0 a hráči obou celků se šli uklidnit do kabin. 

     Do druhého poločasu oba týmy nastoupily s odhodláním střelit gól. Průběh druhého poločasu byl stejný jako v prvním dějství, kdy blíže k vítězství v tomto vyrovnaném střetnutí měl hostující tým. To také hosté v 52.min. potvrdili střelou Martina Zemiánka a hosté se ujali vedení 0:1.  Následovalo několik slibných šancí na obou stranách, ale další gól v utkání již nepadl.  V závěru druhého poločasu hlavní rozhodčí udělil na obou stranách po jedné žluté kartě, kdy toto vygradovalo v 91. min. a domácí hráč Lukáš Zbojan po urážlivých gestech dostal červenou kartu.  S celkovým výsledkem tohoto utkání mohl být spokojen pouze hostující trenér Jiří Tošnár.  Březová si připsala důležité 3 body do tabulky. 



Sestavy


TJ Stružná
P. Povinský [-] - M. Mitterpach [-] , P. Rehák [-] , L. Zbojan [-] , J. Dotzauer [-] - J. Šabata [-] , J. Švestka [-] , T. Štěch [-] - J. Vicaň [-] , J. Cibulka [-] (75. P. Forgo [-] ) - K. Brančík [-] (78. M. Paško [-] )

TJ Jiskra Březová
R. Esenhammer [-] - J. Hvizd [-] , J. Václav [-] , L. Jíra [-] - M. Zemianek [-] , M. Richter [-] , L. Khodl [-] , A. Moravec [-] (78. L. Lévai [-] ) - M. Skořepa [-] , Z. Mudra [-] , D. Štěpán [-]

ŽK: 27. J. Cibulka , 81. L. Zbojan - 81. Z. Mudra . ČK: 91. L. Zbojan .
Počet diváků: 48. Rozhodčí: Sakáč Jan - HLAVATÝ Jan (N), LÁTKA Kamil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.