Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 10:30

21.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorit utkání potvrdil výhrou svoje postavení v tabulce


Branky


0

     Desáté družstvo Božíčany přivítalo hosty z Březové, které jsou v tabulce o čtyři místa výše. Favorit z Březové potvrdil vítězstvím roli favorita. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     Do prvního poločasu měli oba trenéři z čeho vybírat a postavili své optimální sestavy. Domácí trenér Petr Lutzbauer měl narvanou střídačku, takže se očekávalo dramatické utkání. Domácí započali toto utkání aktivněji a v 7. min. po hezké kombinaci otevřel skóre domácí útočník Jan Mládenec. Po tomto gólu si obě mužstva vytvořila řadu šancí, kdy tím úspěšnějším byli hosté, kdy v 17.min. pokořil domácího brankáře Martina Heřmámka svým zásahem Martin Skořepa. Stav utkání 1:1. Zhruba po 9. minutách se opět rozvlnila síť a to v domácí brance, kdy šťastným střelcem za hosty byl Jan Hvizd. Bylo patrné, že hostující hráči jsou mírně lepší a svojí další brankovou trefu v tomto utkání zaznamenal opět střelec Martin Skořepa ve 36.min. Stav utkání po první půli byl 1:3 pro hosty z Březové. 

     Ve druhém poločase provedl domácí trenér ve 46.min. jedno střídání, kdy vystřídal Marka Al-Haboubi za Martina Kabeleho. Hostující trenér Jiří Tošnár zatím ke střídání nesáhl. Ve druhém poločase byli střelecky úspěšnější hosté z Březové, kdy se ve 48.min. prosadil po kombinaci Zdeněk Mudra a svoji první brankou v zápase navýšil skóre na 1:4 pro Březovou. Po tomto gólu domácí hráči zvýšili svoje úsilí, kdy se jim toto vyplatilo a v 53 min. svojí střelou překonal Martin Škuliba hostujícího gólmana Rudolfa Eisenhammera. 2:4. Hosté se nenechali zahanbit a opět Zdeněk Mudra v 56.min. navýšil svoje střelecké konto o další gól a rázem to bylo 2:5. V průběhu dalších minut oba trenéři sáhli po několika střídání, ale obraz hry se moc nezměnil a v 72.min. navýšil za hosty svojí střelou Lukáš Knodl skóre utkání na 2:6. V tomto utkání hlavní rozhodčí Rudolf Kozák udělil pouze jednu žlutou kartu a to na straně hostujícího celku. Hosté z Březové potvrdili svojí výhrou roli favorita. 



Sestavy


SK Božíčany
M. Heřmánek [-] - - M. Žigár [-] , M. Černý [-] , L. Snopek [-] (59. J. Vlasák [-] ) , M. Al Haboubi [-] (46. M. Kabele [-] ) - M. Petr [-] - J. Mládenec [-] (85. P. Melichar [-] ) , M. Škuliba [-] (74. T. Latislav [-] ) , J. Rubáš [-] (78. J. Skalický [-] ) , I. Ficík [-] , S. Krupička [-]

TJ Jiskra Březová
R. Esenhammer [-] - L. Havel [-] , J. Václav [-] , J. Hvizd [-] , L. Jíra [-] - M. Zemianek [-] , L. Khodl [-] , M. Richter [-] (59. M. Málek [-] ) - Z. Mudra [-] (77. L. Lévai [-] ) , M. Skořepa [-] , D. Štěpán [-]

ŽK: 80. L. Lévai .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kozák Rudolf - KABELE Václav (N), TOŠNAR Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.