3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

22.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březová porazila soupeře


Branky


44. J. Hvizd , 54. L. Khodl , 88. L. Lévai
0

     Šestý tým Jiskra Březová přivítal na svém hřišti předposlední tým tabulky Sokol Chýše a celkem zaslouženě si připsal další 3 body do tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     Dle postavení v tabulce to mělo být jednoznačné utkání ze strany domácího celku. Ti měli několik gólových šancí, ale brankář hostů Tomáš Váňa minimálně 6 šancí na gól zmařil. Rovněž i ze strany hostujících hráčů Sokola Chýše mohla v prvním poločase padnout nějaká branka, ale hráči měli na svých kopačkách smůlu a gól se jim nepodařilo střelit. V prvním poločase se gólově  prosadili pouze domácí hráči a první branku střelil Jan Hvizd. Stav utkání po první půli byl 1:0 pro aktivnější hráče z Březové. 

     Ve druhém dějství se obraz hry moc nezměnil. Oba týmy si vytvářely řadu šancí, ale zatím žádný gól hráči nezaznamenali. Domácí tým navýšil skóre utkání střelou Lukáše Khodla na 2:0.  Uvedený hráč vystřelil na hostujícího gólmana Tomáše Váňu, střela před ním "zaplavala" a spadla do brány. Hostující hráči rovněž párkrát domácí pozlobili, ale šance, které měly na hranici malého vápna nevyužily. Poslední gól v tomto utkání  střelil po chybě hostujícího stopera Lukáš Lévay, který šel sám na gólmana a střelu umístil přesně k tyči. Stav utkání byl již 3:0 pro Jiskru Březová.  Hosté ze hřiště odcházeli zklamaní, neboť měli několik gólových šancí, ale tyto se jim nepodařilo proměnit. Březová si připsala svoji výhrou další tři body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Březová
František Mandula (trenér): " Dle mého názoru si myslím, že jsme utkání nakonec vyhráli zaslouženě i když hostující hráči měli několik příležitostí. Oni však góly nedali náš tým ano. Takže tři body pro nás zaslouženě."

TJ Sokol Chyše B
Tomáš Váňa (brankář): "Dle mého názoru si myslím, že jsme hráli dobrý fotbal. Bojovali jsme a do poslední minuty nic nevzdávali. Pokud bychom proměnili šance, které jsme v zápase měli, jistě bychom si odvezli alespoň jeden bod za remízu."



Sestavy


TJ Jiskra Březová
R. Esenhammer [-] - L. Havel [-] , T. Dimitrov [-] , J. Hvizd [-] , L. Jíra [-] - M. Zemianek [-] , M. Málek [-] , L. Khodl [-] (67. L. Lévai [-] ) , M. Richter [-] - M. Skořepa [-] - M. Šiml [-]

TJ Sokol Chyše B
T. Váňa [-] - M. Brejcha [-] , R. Korec [-] , L. Vojta [-] , A. Schuller [-] , L. Vančo [-] (28. M. Ryk [-] ) , D. Šenkýř [-] , J. Lavička [-] , J. Chára [-] , J. Lorenc [-] , M. Pašek [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.