T. Borek 48. (p.)
1:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 10:30

22.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí tým Slavoj na svém hřišti prohrál


Branky


48. T. Borek (p.) - 65. D. Grůza , 88. R. Urban
0

     Jedenáctý tým Slavoj Bečov přivítal čtrnáctý tým Kyselky. Hostující hráči se nezalekli a zvítězili. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     Utkání dvou týmů ze spodních pater tabulky mělo v prvním poločase vyrovnaný průběh. Obě mužstva si sice vytvořila několik slibných šancí, ale žádnému z hráčů se nepodařilo střelit branku.  Všichni hráči odcházeli po 45.minutách smírně do kabin. Hlavní rozhodčí utkání Tomáš Koudelka udělil v prvním poločase pouze jednu žlutou kratu a to na straně domácího Slavoje. 

     Do druhého poločasu oba týmy nastoupily v nezměněných sestavách a již ve 48.min. se domácí hráči po nařízeném pokutovém kopu dostali do vedení. Úspěšným hráčem, který pokutový kop proměnil byl Tomáš Borek. Po této brance se obraz hry nikterak nezměnil, ale v 53.min. došlo k vyloučení domácího Lukáš Havlovice. Hlavní rozhodčí udělil tomuto hráči červenou kartu z důvodu tvrdého faulu na hostujícího hráče. Hostující tým hrál zbytek zápasu v přesile, což také v 65.min. využil útočník David Grůza a střelil první branku za svůj tým. Stav utkání 1:1. Již se zdálo, že do se konce tohoto utkání žádný z celku gólově neprosadí, ale v 88.min. se trefili do branky soupeře hostující hráči. Brankovým zásahem se blýskl Roman Urban. Tímto zásahem se hosté ujali těsného vedení 2:1. Takto skončilo celé utkání.  Hlavní rozhodčí udělil ještě jednu žlutou kartu na straně hostů. 



Sestavy


TJ Slavoj Bečov nad Teplou
P. Psohlavec [-] - L. Miko [-] , L. Havlovic [-] , J. Holzäpfel [-] - M. Havlovic [-] , T. Bílý [-] , P. Špak [-] , V. Sivák [-] , Š. Tichý [-] - E. Zelinka [-] , T. Borek [-]

SK Kyselka
J. Formánek [-] - J. Formánek [-] , D. Grůza [-] , J. Hlaváč [-] , D. Rauscher [-] , R. Urban [-] , T. Doležal [-] , D. Seifert [-] , F. Vandák [-] , L. Diviš [-] , M. Štěrba [-]

ŽK: 40. E. Zelinka - 53. L. Diviš . ČK: 53. L. Havlovic .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Koudelka Tomáš - ŠPAK Jiří (N), PAULUS Matěj (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.