J. Rutrle 32. (p.)
T. Chlup 44. (p.)
P. Ševčík 68.
J. Vašek 80.
4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 15:00

23.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí Nejdek si po minulé prohře připsal vítězství


Branky


32. J. Rutrle (p.) , 44. T. Chlup (p.) , 68. P. Ševčík , 80. J. Vašek
0

    Domácí mužstvo Nejdku přivítalo na svém hřišti celek z Březové, který se v současné době nachází ve středu tabulky. Očekávalo se vyrovnané utkání, ale domácí vyhráli rozdílem čtyř branek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

    Do prvního poločasu postavil domácí trenér Manfred Till to nejlepší, co měl momentálně k dispozici. Rovněž i hostující trenér Jiří Tošnár sestavil kvalitní tým. Prvních 30 minut se obě mužstva oťukávala, vytvářela si řadu šancí, ale nikomu z hráčů se nepodařilo střelit branku, která by otevřela skóre utkání. Domácí hráči byli aktivnější a svůj první gól střelili až ve 32.min. po nařízeném pokutovém kopu. Šťastným exekutorem této penalty byl Jakub Rutrle, který proměnil. Řádově ve 44.min. se situace opakovala a hlavní rozhodčí utkání Daniel Jaroš opět proti hostům nařídil pokutový kop. Ten proměnil Tomáš Chlup. Do konce prvního poločasu již žádný gól nepadl. Domácí hráči vedli po těchto penaltách 2:0. 

     Ve druhé půli udělal domácí trenér dvě změny a hráči se do sebe opět zakousli. Obraz hry se vyvíjel stejně jako v prvním dějství. Šance nebyly proměňovány a kýženého gólu se 60 přihlížejících diváků dočkalo až 70.min. K míči se dostal domácí Petr Ševčík a zvýšil skóre na 3:0. Domácí hráči za tohoto stavu byli herně lepší, ale své šance nedokázali zatím zužitkovat. Nakonec se jim podařilo v 80.min. přidat čtvrtý gól, který střelil do sítě hostujícího gólmana Jan Vašek. Do konce utkání již žádný tým žádnou branku nepřidal a stav utkání skončil 4:0. 



Ohlasy k zápasu


FK Nejdek B
Manfréd Till (trenér): " Ze začátku utkání měli hosté asi tři šance, které naštěstí nevyužili. To by se průběh zápasu vyvíjel trošku jinak . Kluci měli taky nějakou tu šanci, ale to proměňování z naší strany nás trápí již delší dobu. Druhá půle z naší strany byla o hodně lepší, rozhodčí nám daroval dvě penalty, které byly správně posouzené. Kluci dali ještě dva góly. Dobré tři body do tabulky."

TJ Jiskra Březová
František Mandula ( trenér): " Ze začátku utkání si kluci vytvořili asi 3-4 šance. Tyto však neproměnili a to si myslím rozhodlo o dalším průběhu celého utkání. Škoda těchto šancí. Potom nás domácí mírně zatlačili, střelili nám celkově 4 branky. Musíme na tento zápas zapomenout a soustředit se na zápas s FC K. Vary. "



Sestavy


FK Nejdek B
L. Pohan [-] - T. Chlup [-] (74. J. Vašek [-] ) , J. Vosmek [-] (45. J. Jílek [-] ) , L. Šimonek [-] (45. P. Ševčík [-] ) , K. Jílek [-] , R. Rejcha [-] , J. Valvoda [-] (84. J. Rejcha [-] ) , M. Halapej [-] , J. Rutrle [-] , M. Eliáš [-] (77. J. Pohan [-] ) , F. Rutrle [-]

TJ Jiskra Březová
K. Látka [-] - L. Jíra [-] - M. Zemianek [-] , M. Málek [-] , M. Richter [-] (63. J. Vojtek [-] ) , L. Khodl [-] - M. Skořepa [-] (37. L. Lévai [-] ) - D. Štěpán [-] , Z. Mudra [-] , J. Václav [-] , A. Moravec [-] (31. M. Ploc [-] )

ŽK: 31. L. Jíra , 82. L. Khodl .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: JAROŠ Daniel - MANDOUS Antonín (N), MARŠÍK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.