4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 15:00

24.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvanáctá Stružná překvapila Božíčany


Branky


0

     Domácí mužstvo Stružné, které je o dvě příčky níže než hostující Božíčany jednoznačně zvítězila na svém hřišti. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     Do prvního poločasu postavil domácí trenér Honza Dotzauer to nejlepší, co měl k dispozici a také měl plnou lavičku náhradníků. Hostující trenér Petr Lutzbauer byl na tom o něco hůře. Domácí hráči započali své brankové hody již v 11.min., kdy se střelecky prosadil Jonáš Šabata, který prostřelil hostujícího gólmana Martina Heřmánka. Hosté se sice snažili, ale jejich hráči se zatím nemohli střelecky prosadit. Do konce prvního poločasu se brankové skóre nikterak nezměnilo a hlavní rozhodčí Jan Sakač uklidil hráče po zhruba 46.minutách do šaten. 

     Do druhého poločasu udělal domácí trenér Honza Dotzauer jednu změnu a jeho hráči se směle pustili do hostů z Božíčan. Byli to opět domácí, kteří v následujících minutách střelili další branku a ujali se v 55.min. vedení 2:0. Úspěšným střelcem za Stružnou byl Milan Mitterpach. Stav utkání byl překvapivých 2:0. Hostující hráči sice měli pár slibných akcí, ale žádnému z hráčů se nepodařilo vsítit branku za záda domácího gólmana Patrika Povinského. Již se zdálo, že toto překvapivé vítězství horšího z týmů v tabulce takto skončí, ale proti byl v 88.min. Lukáš Zbojan, který se trefil do sítě hostujícího brankáře. V samotném závěru a to v 90.minutě se ještě prosadil střídající hráč Martin Hronec. Ten stanovil celkové brankové skóre na 4:0. Domácí hráči si zaslouženě připsali do tabulky soutěže 3 body. 



Sestavy


TJ Stružná
P. Povinský [-] - P. Rehák [-] , M. Mitterpach [-] (75. P. Forgo [-] ) - J. Švestka [-] , T. Štěch [-] - M. Paško [-] (46. K. Brančík [-] ) - J. Dotzauer [-] , L. Zbojan [-] , J. Šabata [-] , J. Vicaň [-] (70. M. Hronec [-] ) , J. Cibulka [-]

SK Božíčany
M. Heřmánek [-] - M. Žigár [-] - M. Petr [-] , J. Skalický [-] (59. R. Munzer [-] ) , M. Škuliba [-] , M. Al Haboubi [-] , J. Rubáš [-] , J. Mládenec [-] , M. Vimr [-] , P. Lutzbauer [-] , L. Snopek [-] (78. M. Bajer [-] )

ŽK: 28. T. Štěch , 75. J. Dotzauer - 73. J. Mládenec .
Počet diváků: 38. Rozhodčí: Sakáč Jan - RYPAR Daniel (N), IRLBEK Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.