2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 16:00

18.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lokomotiva zabrala a doma porazila Citice


Branky


0

Lokomotiva prohrála v posledním zápase na půdě Nejdku a náladu si tak chtěla zlepšit v domácím zápase proti Citicím. Jenže už před zápasem bylo jasno, že to lehké mít nebude. V boji o záchranu se totiž Citice začaly snažit a naposledy dokázaly obrat o body do té doby první Mariánské Lázně. Lokomotiva ale zabrala v pravý čas a proti Citicím byla aktivnější a po zásluze zvítězila za tři body.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání vyzněl jednoznačně lépe pro domácí Lokotku, která byla aktivní a soupeře zatlačila na jeho polovině. Odměnou za to jí byl také úvodní gól zápasu, kdy přetažený centr vracel Riedl před prázdnou bránu Jakubu Divišovi. Následující minuty byly rozkouskovány vlivem faulů domácích. Do hry se ale postupem času dostávali také hosté. Ti dokázali domácí tým zamknout, tlačili se do zakončení, ale vstřelili „pouze“ jednu branku. Po faulu u postranní čáry byl nařízen přímý kop, ze kterého letěl centr  před branku, kde ho poslal hlavou za brankovou čáru Petr Širochman. Stav 1:1 vydržel až do konce poločasu.

 

Stejně jako vyšel domácím úvod zápasu, tak jim vyšel i začátek druhého dějství a v podstatě celý zbytek zápasu. V 56. minutě se tak Lokomotiva dostala do vedení, když po individuální akci přihrával Major Jílkovi, jehož střela se odrazila na kopačku Jakuba Diviše a ten vstřelil svoji druhou branku v zápase. Karlovy Vary měly od této chvíle zápas zcela pod kontrolou a svoje vedení mohly navýšit minimálně ještě dvakrát. To byl ale nemohly trefit dvakrát tyč brány Mouleho. Lokomotiva si zbytek zápasu pohlídala důslednou obranou a po zásluze zvítězila v boji o záchranu za tři body.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Karlovy Vary
Daniel Kopřiva: Vstup do zápasu jsme měli velmi dobrý, soupeře jsme zatlačili na jeho polovině a 10 minut jsme mu nedali jakoukoliv příležitost se ukázat směrem dopředu. Z tohoto tlaku padl také náš první gól. Poté se hra rozkouskovala vinou našich četných faulů. Z jedné takové standardní situace padl vyrovnání gól hostů. Druhý poločas jsme měli jasně pod kontrolou, vstřelili jsme druhy gól, následně jsme ještě dali dvakrát břevno. Velmi dobrý zápas odehrál v obraně Šiška.

Sokol Citice
David Peřina: Zase jsme ztratili deset minut v obou půlích, kdy jsme dostali dvě branky. Dostali jsme soupeře i pod tlak, třicet minut jsme mlátili, ale vytěžili jsme jen vyrovnání. V první půli neměl soupeř téměř nic a my jsme je přehrávali, měli jsme nějaké tutovky. Dostali jsme dva stejné góly kvůli naší nedůsledností a ve druhé půli jsme se na nic nezmohli. Dostali jsme ještě dvě břevna, protože jsme to otevřeli, abychom srovnali. Soupeř má šikovné brejky s Divišem a na tom nás udělali.



Sestavy


TJ Lokomotiva Karlovy Vary
P. Ešner [-] - R. Riedl [-] (90. M. Green [-] ) , K. Major [-] (89. R. Veselský [-] ) , F. Jílek [-] (92. R. Kolář [-] ) , M. Šiška [-] , J. Diviš [-] , L. Válek [-] , J. Durdis [-] , R. Kocmánek [-] (76. J. Hájek [-] ) , P. Kotrla [-] (78. Z. Dvořák [-] ) , J. Kolář [-]

Sokol Citice
M. Moule [-] - M. Hamouz [-] , P. Živný [-] , J. Bezděkovský [-] (45. D. Rajtšlegr [-] ) , J. Dlouhý [-] , M. Prečan [-] , J. Bílek [-] , R. Pinta [-] , P. Širochman [-] , L. Mika [-] , D. Psota [-]

ŽK: 22. M. Šiška , 93. Z. Dvořák - 9. M. Hamouz , 80. R. Pinta , 89. D. Psota .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Šlapák František - PEŠEK Pavel, HENYCH Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.