2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 17:00

19.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Toužim zvítězila těsně nad Lokomotivou


Branky


0

Toužim, která v posledním kole sebrala bod mariánskolázeňské Viktorce přivítala v rámci 19. kola krajského přeboru na svém hřišti tým Lokomotivy, která dokázala v boji o záchranu porazit Citice a v očekávání byl tedy napínavý duel, což se také potvrdilo. Po vyrovnaném duelu nakonec byli šťastnější domácí, kteří zvítězili těsně 2:1.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo lépe pro domácí tým, který se ujal iniciativy, kterou navíc zužitkoval v 9. minutě Jan Hodina, jenž poslal Toužim do vedení. Po inkasované brance se však Lokomotiva nepoložila a naopak ji to nakoplo k lepším výkonům. Na hřišti pak byla aktivní a snažila se o brzké vyrovnání, jenže brankář Kolbaba všem nájezdům svých protivníků odolával. Na druhé straně se i Toužim drala za dalším gólem a měla několik slibných příležitostí, jenže ani její střelci už v prvním dějství nebyli úspěšní, a tak se šlo do šaten za stavu 1:0.

 

Podobně jako první půle probíhal i poločas číslo dvě. Toužim mohla svůj náskok navýšit, ale na druhé straně mohly Karlovy Vary vyrovnat už začátkem poločasu, protože šancí na to měly opravdu hodně. Buď je však zklamala koncovka a střelecké pokusy mířily vedle brány anebo je zastavil brankář Kolbaba. Přeci jen se ale hostující celek dočkal vyrovnání. To přišlo v 76. minutě, kdy byl na konci pohledné akce Jakub Diviš. Lokotka se ale z vyrovnání neradovala příliš dlouho, protože už za další dvě minuty využil zaváhání hostující obrany Tomáš Adamický a Toužim opět vedla. Lokomotiva se v posledních minutách snažila o vyrovnání a ještě jednou dokázala rozvlnit síť toužimské branky, jenže rozhodčí gól neuznal a Toužim tak zvítězila v poměru 2:1.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 



Ohlasy k zápasu



TJ Lokomotiva Karlovy Vary
Daniel Kopřiva: Ze začátku se hrál vyrovnaný zápas, bohužel jsme po dvou individuálních chybách při standardní situaci hostů inkasovali. Poté jsme převzali zápas jasně pod kontrolu, kdy jsme dobrým presingem dostávali hráče soupeře pod tlak, a tak získávali snáz míče. I přesto hosté několikrát zahrozili, ale šancí jsme měli více. Podobně se zápas odehrával i ve druhé půli, kdy jsme měli dost a dost příležitostí k otočení skóre. Ujala se ale až akce ze 76. minuty. Bohužel o 2 minuty později soupeř po naší další chybě vstřelil vedoucí gól. V poslední minutě zápasu jsme měli vstřelit regulérní vyrovnávací gól, rozhodčí byl však proti.



Sestavy


SK Toužim
T. Kolbaba [-] - J. Hodina [-] , J. Metlický [-] (79. M. Hejna [-] ) , K. Čermák [-] , M. Hejkal [-] - J. Vild [-] (68. T. Adamický [-] ) , J. Hudec [-] , J. Bláha [-] - J. Kliment [-] , M. Hotěk [-] - K. Klepal [-]

TJ Lokomotiva Karlovy Vary
P. Ešner [-] - R. Riedl [-] , K. Major [-] , F. Jílek [-] , M. Šiška [-] , J. Diviš [-] , L. Válek [-] , P. Kotrla [-] , J. Durdis [-] , D. Malcát [-] , J. Kolář [-]

ŽK: 59. J. Vild - 3. K. Major , 56. J. Diviš , 86. R. Riedl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šmat Robert - PESCHEL Filip, BALHAR Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.