Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 17:00

23.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Citice prohrály těsně v Toužimi


Branky


0

Toužim, která se drží v klidných vodách středu tabulky, přivítala v rámci 23. kola krajského přeboru tým Citic. Ty mají o poznání větší starosti, protože se nacházejí na předposlední příčce a nejinak je tomu i po boji v Toužimi, kde sice sahaly po bodech, ale nakonec odjely s prázdnou.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Toužim byla od začátku utkání aktivnějším mužstvem, jenže ze spousty šancí dlouho nedokázala vstřelit branku a to zejména kvůli výbornému výkonu brankáře Mouleho. Ten poprvé lovil míč zpoza svých zad ve 20. minutě, kdy se prosadil Jan Vild. Během dalších třinácti minut inkasoval ještě dvakrát. Jeho obrana mu vůbec nepomohla a Toužim se díky trefám Karla Čermáka a Josefa Klimenta dostala do tříbrankového trháku. Vypadalo to, že Citice s vývojem utkání nenadělají vůbec nic a odjedou domů s pěknou nadílkou. Jenže rázem se hostující mužstvo probralo a začalo se hrnout do útoku, za což jim byl odměnou gól ve 38. minutě z kopačky Michala Kessla. Do šaten se tedy odcházelo za stavu 3:1 pro domácí.

 

Domácí si jednoznačně rozehraný zápas zdramatizovali v 50. minutě, když vyslal na jejich branku pumelici Radek Stöckner a rázem to bylo pouze o gól. Citice nabuzené kontaktní brankou se snažily o vyrovnání, jenže v pravou chvíli vždy zaúřadoval brankář Kolbaba. V 60. minutě Toužim opět zařadila vyšší rychlost a zejména se vyvarovala zbytečných chyb. Díky tomu se dočkala čtvrté brankou, o kterou se postaral Kašpar Klepal. Ve zbylých minutách si vytvořil domácí celek spousty šancí, ale další gól už přidat nedokázal. Další komplikace přišla pro domácí čtyři minuty před koncem po druhé trefě Radka Stöcknera. Citice však kýžený vyrovnávací gól vstřelit nedokázaly, a tak si Toužim tři body na domácí půdě uhlídala, když zvítězila v poměru 4:3.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 

 



Ohlasy k zápasu


SK Toužim
Marek Daněk: Měli jsme zápas rozhodnout dříve, ale neproměnili jsme spousty šancí a soupeř vycítil příležitost, snížil na rozdíl jediné branky. Nám se naštěstí podařilo dát na 4:2. Ze zápasu, který měl být jednoznačný pro nás, tak jsme udělali drama. Zápas byl v naší režii, ale trochu jsme polevili a soupeř toho využil.




Sestavy


SK Toužim
T. Kolbaba [-] - J. Metlický [-] , J. Hodina [-] (66. D. Drabík [-] ) , K. Čermák [-] , M. Hejkal [-] - J. Hudec [-] , J. Bláha [-] (84. M. Hejna [-] ) , M. Hotěk [-] , K. Klepal [-] - J. Vild [-] , J. Kliment [-] (46. L. Nezval [-] )

Sokol Citice
M. Moule [-] - M. Hamouz [-] , P. Živný [-] (84. F. Vilček [-] ) , R. Stöckner [-] , J. Bezděkovský [-] (55. Z. Sopr [-] ) , M. Prečan [-] , J. Bílek [-] , M. Kessl [-] , P. Širochman [-] , D. Psota [-] , R. Pinta [-] (78. P. Šimek [-] )

ŽK: 28. J. Vild - 43. J. Bílek , 48. D. Psota , 91. M. Hamouz . ČK: 91. J. Vild .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Hányš Martin - TŮMOVÁ Michaela, ŠTĚRBA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.