Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

16.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skomelno vítězně v boji o OP !


Branky


0

Souboj dvou týmů z konce tabulky se odehrál tento víkend ve skomelnu.Oba týmy bojují o pokračování v soutěži, takže tento zápas byl pro ně velmi důležitý.Lehkým favoritem bylo skomelno. prrtože v tabulce jsou o přícku víš a navíc se zápas odehrál na jejich půdě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První minuta rozhodla o průběhu utkání

Minulý zápas těchto celků, vyšel vítězně pro Kakejcov a to výhrou 3:2 na jejich hřišti.Dnes tomu bylo, ale naprosto jinak.Už v první minutě dokázali domáci skorovat a dostali se tak do vedení 1:0.Tento moment byl nejšpíš nejduležitějši v celem zápase, protože již od této doby , byĺy hoste tímto značně psychycky ovlivnění a šlo to na průběhu zápasu poznat.Domáci se drželi na půdě hostů, kde se jim povedlo ve 30 minutě,této snahy zužitkovat a po krásne akci se dostali do vedení 2:0.Domáci dokázali do konce prvního poločasu přidat ještě dvě branky , takže odcházeeli spokojeni do kabin a po prvním poločas vedli již 4:0

Domáci si šli za vítězstvím

Ve druhém poločase byla také hra v rukou domácích.V tomto poločase šel poznat věkový rozdil týmu, kdy domáci měli tým mladých a hosté bohůžel velký počet zraněných a hráče ve vyšším věku, kteři už tak domácím nestihali.Domáci přidali pátou branku v 66 minutě a stav byl tedy již 5:0. což už byl krásný debakl.Domácí dokázali přidat jestě jednu bránu a do sprch se tedy šlo za stavu 5:0.



Ohlasy k zápasu


Sokol Skomelno
Martin Hofman: Již od první minuty kvůli vstřelené brance jsme měli jasnou herní převahu a diky tomu jsme také vyhráli.V tomto zápase jsme měli spoustu šancí, které jsme nezužitkovali a hosté jich měli minimum, byl to ale velmi pěkný zápas.

TJ Slávie Kakejcov
Jiří dvořák: Skomelno mělo velmi mladé družstvo a to se projevilo na obrazu hry, byly rychlejší a měli velmi dobrého kapitána, který jim tvořil hru . Už minulý rok jsme měli problém se zraněním hráčů a to same letos , museli jsme nastoupit bez 4 zraněných hráčů a to je problém.



Sestavy


Sokol Skomelno
M. Jaroš [-] - V. Novák [-] , M. Bělohlávek [-] , M. Jaroš [-] (65. L. Tománek [-] ) , P. Staněk [-] (46. M. Hofman [-] ) , V. Hašek [-] , M. Rückauf [-] , P. Somolík [-] , F. Prachár [-] , T. Bauš [-] (65. P. Kotva [-] ) , J. Med [-]

TJ Slávie Kakejcov
J. Šmolík [-] - J. Ludín [-] , K. Masný [-] , R. Svitek [-] , L. Čada [-] (46. M. Kirs [-] ) , J. Baranec [-] , J. Dvořák [-] , J. Lorenc [-] , V. Planeta [-] (33. V. Vyskočil [-] ) , M. Čechura [-] , R. Piml [-]

Počet diváků: 52. Rozhodčí: NOVÁK František - BERAN Václav, KODÝTEK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.