Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 17:00

18.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyloučení rozhodlo o výsledku zápasu!


Branky


0

Na hřište cheznovíckých zavítal soupeř se spoda tabulky a na herním průběhu to bylo znát, ale to až od momentu kdy hostujíci hráč chyboval a dovolil , tak domácím jasně převzít hru.Minulý zápas těchto soupeřů skončil debakl 5:0 pro cheznovice , na výsledků měl samořejmě velký podíl kanonýr Hlavička, takže dnes se domáci snažili potvrdit své kvality a předvést svou střeleckou kvalitu a také se jim to povedlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyloučení a následný jasný průběh

Do Cheznovic dnes zavítal další tým ze spodních pater tabulky a tak domácí samozřejmě chtěli potvrdit skvělou formu z předchozích zápasů. Už v 6.minutě rozvlnil sít domácí Patrik Hozák. Hosté ze Skomelna však prakticky vzápětí vyrovnali.a to zásluhou Vladislava Nováka. Ve 22.minutě zahrál obránce Skomelna Jan Med ve velkém vápně rukou, kdy se Karel hlavička ocitl ve vyslovné šanci a zápas pro hostujícího beka tedy skončil, byla to jásna a přehledná situace. Následnou penaltu s přehledem proměnil Jaroslav Mraček a domáci šli do vedení 2:1. Jasno o dělbě bodů bylo již ve 37.minutě. To se totiž trefili v rychlém sledu Miroslav Sommer a pár sekund za ním ostrosřelec Karel Hlavička.Poločas se dohrál v klidne převaze domácích a skončil tedy 4:1

O vítězi už bylo rozhodnuto

Po změně stran domácí již jen kontrolovali hru a upravovali skoré.Ve 52 minutě se to povedlo Patriku hozákovi, který v zápase přidál již druhou bránku a  za nedlouho za ním Pavlů mráčkovi, který zvýšil na 6:1 a poslední hřebíček do rakve úřidal v 83 minutě Aleš Tráva a upravil skore na konečných 7:1 pro domáci heznovice . "A" tým FC Cheznovice 96 má tak z prvních čtyř jarních kol na kontě 12bodů a skvělé skóre 26:3! O příštím víkendu však do Cheznovic přijede zatím třetí tým tabulky - Raková"B".Uvídíme zda i po tomto ukání bude pokračovat vítězná tažení Cheznovických a takě zda Karel Hlavička přída nějakou další bránu.Chtěl bych také upozornit , že tědkom máte možnost hlasovat o kvalitě rozhočiho, jednotlivých hráču a taká jak vám chutnal párek, pivo a jak se vám libila atmosféra na hřišti.



Ohlasy k zápasu


FC Cheznovice 96
Karel hlavička: Zápas byl vyrovnány do momentu, kdy v 22 minutě rozhodčí vyřadil soupeřovic beka a od te doby jsme dominovali mi .Rozhodčí dnes podal velmi kvalitní výkon .Karta v zápase byla jasné a diváci fandili a hnali nás kupředu za což jim děkujem.

Sokol Skomelno
Martin Hofman: V půlce prvního poločasu jsme se bohužel dostali do 10 a od te doby , už jsme se nedokázali zvednout.Soupeř předvedl své kvality a bojoval , jak se na jeho příčku sluší .Rozhodči předvedl své kvality a diváci fandili , jak jse má.



Sestavy


FC Cheznovice 96
A. Tráva [-] - J. Steiner [-] , J. Mraček [-] , M. Sommr [-] , T. Šťastný [-] (60. P. Mráček [-] ) - R. Vaník [-] , M. Lang [-] , J. Frühauf [-] - P. Hozák [-] , K. Hlavička [-] , J. Lang [-] -

Sokol Skomelno
M. Jaroš [-] - L. Tománek [-] , M. Bělohlávek [-] , M. Jaroš [-] , P. Staněk [-] , V. Hašek [-] , M. Rückauf [-] , P. Somolík [-] , V. Novák [-] , T. Bauš [-] , J. Med [-]

ČK: 21. J. Med .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: LISÝ Jiří - MAREK Michal (N), ŠTRUNC Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.