Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 17:00

11.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bernášek zlomil Plasy!


0

V zápase 11. kola mezi týmy TJ Sokol Dolní Bělá B a TJ Sokol Plasy B jsme mohli vidět velmi pěkný zápas, hra byla otevřená až téměř do konce zápasu. Nebýt obrovské posily Michala Bernáška z A týmu domácích, by celý zápas mohl dopadnout jinak. Plasy každopádně předvedly pěkný výkon, obzvlášť v 1. poločase. Zajímavé na tomto zápase je, že o 7 branek se zasloužili pouze 3 střelci. Zápas ale skončil 5:2 díky velké aktivitě domácích. D. Bělá tak i nadále zůstává leaderem tabulky s 28 body a všechny trumfy drží ve svých rukách. Plasy se momentálně nachází na 6. místě s 15 body na kontě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Plasy si vyšláply na leadera

Hned o úvodní minuty se postarali překvapivě hosté, kteří vlétli do zápasu s elánem a velkou chutí proti leaderovi tabulky. Právě z jejich hry vyplynul úvodní gól a to již ve 2. minutě. Zásluhu na tom měl Tomáš Vaňourek, který dokázal tuto branku vstřelit z breaku moc povedenou akcí. Domácí poté ale zabrali a dokázali si vytvořit nespočet šancí. Obrana hostí nestíhala likvidovat všechny útoky včas a proto se D. Bělá dostávala k velikým příležitostem ke skórování. Svoji velikou snahu o vstřelení branky se domácí dočkali v 25. minutě. O tuto branku se postaral Tomáš Hospr, který se nejlépe po rozehraném kopu zorientoval ve vápně a míč poslal střelou do sítě. Stav se nám tak srovnal na 1:1. Plasy zažívaly ale neskutečně dobrý poločas. Ve 33. minutě zahrával standartní situaci Tomáš Vaňourek a ten svoji šanci proměnil a krásnou střelou poslal hosty do vedení 1:2! Z hlediska gólů se už nic v 1. půli neudálo, ale musíme říct kolik šancí spálil útočník D. Bělé Jakub Turjanica. Diváci ani jeho spoluhráči nedokázali uvěřit svým očím, co všechno nedokázal proměnit. Turjanica šel snad 5x až 6x sám na brankáře a vždy skončil tragicky. Proto poločas skončil poměrem 1:2, ale Plasy si vedení zasloužily. Domácí tak měli o čem přemýšlet, aby mohli tento zápas obrátit.

 

 

Dolní Bělá vytáhla z rukávu velké ESO

Domácí si uvědomili, že v tomto zápase s takovým to soupeřem nemůžou si dovolit ztratit body. Hra se hned z kraje zápasu vyrovnala a domácí nemohli dál vidět trápení Turjanici, který byl v 60. minutě vystřídán za Michala Bernáška a to byl ten správný tah z rukávu domácího trenéra. Tento hráč se na hřišti ukázal jako později černým koněm. Ve stejné minutě střídání padl gól na 2:2. O vyrovnání zápasu se postaral Tomáš Hospr, který si tak připsal na svůj účet 2 branku. Po této brance ještě tlak domácích narostl a v tu chvíli přišla černá půl hodinka Plasů. Jelikož na hřišti úřadoval Michal Bernášek, který v 65. minutě strhl vedení svého týmu na svoji stranu. Stav se tak měnil na 3:2. To ale ještě nebylo všechno. Plasy začaly pomalu fyzicky odpadat a D. Bělá se dostala do "extáze". Své velké příležitosti domácí zúročili až ke konci zápasu. O 4. gól domácích se postaral opět Michal Bernášek a to v 85. minutě. Tento hráč hraje zároveň i za A tým a bylo vidět, že má velké kvality a spoustu zkušeností. No a na závěr dokázal Michal Bernášek zkompletovat hattrick jako jediný ze všech možných střelců tohoto kola. 5. branku týmu vsítil v 88. minutě. A to byla poslední tečka za dnešním zápasem. Díky Bernáškovi zvítězila Dolní Bělá poměrem 5:2! Zápas ale probíhal v celkem poklidném duchu a dnešní arbitr pan Petr Kříž nemusel rozdávat ani 1 kartu. Jako nejlepšího hráče za domácí musíme jmenovat Michala Bernáška za skvělý hattrick a Tomáše Hospra, který odmakal celý zápas od začátku až do konce a zařídil 2 branky. Za hosty, kteří odehráli výbornou 1. polovinu musíme také alespoň někoho jmenovat a tím je autor 2 branek, který se dnes blýskl výborně zahraným přímým kopem. Tyto hráče naleznete v sestavě kola a můžete pak pro ně hlasovat!

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Bělá B
Michal Dobrý (kapitán): Z naší strany byla 1. půle slabá, měli jsme spoustu šancí, které jsme bohužel nedokázali naplno využít. Hosté tak zaslouženě vedli po poločase 1:2. 2. půle byla z našeho pohledu něco úplně jiného, hostům jsme neumožnili se dostávat do velikých příležitostí. Hosté také trochu i fyzicky odpadli a my jsme toho využili a zaslouženě jsme vyhráli.

TJ Sokol Plasy B
Daniel Braun (trenér): S 1. půlí jsem nadmíru spokojen. Vůbec jsme nepočítali s tím, že budeme vést v zápase 2x za sebou. Takže 1. poločas jsme domácí pěkně prověřili. 2. půle to už bylo něco jiného. Domácí proti nám v 60. minutě poslali svého silného hráče, který hraje i za A tým a ten když má míč na noze, tak mu ho jen tak nikdo nesebere. Z naší strany byla 2. půle jednoznačně horší. I domácí trenér takový výkon od nás nečekal. Na to, že jsme hráli zápas s leaderem tabulky, tak jsme podali sympatický výkon.



Sestavy


TJ Sokol Dolní Bělá B
M. Lédl [-] - M. Dobrý [-] , M. Schneider [-] (70. L. Kolář [-] ) , J. Koudela [-] , M. Nigrini [-] - F. Hrubec [-] , P. Čása [-] , T. Hospr [-] , T. Polcar [-] - J. Pechát [-] , J. Turjanica [-] (60. M. Bernášek [-] ) -

TJ Sokol Plasy B
K. Žemlička [-] - J. Korec [-] , A. Kubík [-] , L. Černý [-] , T. Vaňourek [-] , J. Lang [-] , M. Brtko [-] , P. Topinka [-] , V. Plic [-] , M. Kroupa [-] , V. Wollráb [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: KŘÍŽ Petr - PECHÁT David (N), KLAUB Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.