Kožlany úspěšně navázaly na minulé vítězství!


Branky


0

Tento zápas týmů ze spodu tabulky mezi TJ Olympie Kožlany B a FK Trafo Hadačka nabídl dramatickou koncovku až do samého závěru. Domácí dokázali vybojovat vítězství ve svůj prospěch v poměru 3:2 a dokázali se v tabulce posunout právě před Hadačku na 7. místo tabulky. Na kontě mají nyní 14 bodů. Hadačce se jaro zatím moc nevyvedlo. Na začátek jara měli přijatelný los a odehráli své zápasy s poměrně slabšími celky tabulky, ale bohužel nezískali dosud ani bod. V příštím kole přivítá doma Hadačka silnou Trnovou a Kožlany přijedou do Dolní Bělé, takže se moc nedaji očekávat body ani od jednoho z týmů. Ale šance je tu vždycky i když je malá. 

Důležitá poznámka: Od teďka máte všichni možnost ohodnotit zápas v různých kategoriích např.: výkony obou týmů, výkony rozhodčích, kvalita zápasu, nápoje, jídlo, hrací plocha, zázemí, můžete ohodonotit i celou sestavu týmu, jaký kdo podal výkon, bodovat můžete od 1 do 10, 10 je nejlepší a 1 nejhorší. POZOR: OHODNOTIT ZÁPAS MOHOU POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ. Pokud nejste ještě registrováni, nevadí. Stačí na těchto webových stránkách vyplnit registrační formulář, který vám zabere max. 5 minut. A poté už se můžete s chutí pustit do hodnocení. Chceme tak zjistit, kde je jaká úroveň ať už rozhodčích nebo zápasu. Kdo má lepší zázemí či hřiště. Podle vašeho hodnocení jednotlivých hráčů můžeme také vybrat ty nejlepší do sestavy kola. Využijte této příležitosti a pomozte nám tak vytvořit statistiku jednotlivých údajů, aby se vědělo, kde kdo je v čem lepší a v čem horší.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půlka bez problému pro domácí

1. půle poločasu vyzněla lépe pro domácí. Úvodní minuty ukázaly, že to bude celkem vyrovnané utkání. Domácí si dokázali vytvořit o kousek více šancí, ale hosté jich měli také dost. Jako první se v zápase prosadily Kožlany, které se zásluhou hrajícího trenéra Jaroslava Jíchy dostaly do vedení 1:0. Gól vstřelil hlavou po přesném rohu od svého spoluhráče. Pak hra pokračovala ve stejném sledu jako předtím. Domácím se ale povedlo ve 33. minutě zvýšit na 2:0. O branku Kožlan se postaral Ondřej Kozler, který se nejlépe zorientoval v chumlu hráčů a dokázal tak svou střelou ve vápně prostřelit brankáře hostí. Z těch největších událostí v tomto poločase to je asi všechno. Obě mužstva tak odešla do kabin za stavu 2:0. 1. poločas se obešel bez nějakých větších potyček.

 

 

 

 

 

Dramatická koncovka vyzněla lépe pro domácí

Hned z kraje 2. poločasu se postaral o snížení Jan Zajíček již ve 46. minutě, což domácí hodně zaskočilo. Gól padl po breaku. Hra se tak opět zdramatizovala, domácí sice měli nějaké šance, ale nedokázali jich naplno využít. Hadačce se povedlo v 72. minutě vyrovnat velmi kuriózním gólem, kdy hráč domácích posílal gólmanovi malou domů, ten míč vykopl tak nešťastně, že se míč ocitl u Aleše Běhounka, který stál nedaleko půlící čáry hřiště. Běhounek jak viděl, že k němu letí míč, tak na nic nečekal a vypálil z voleje dělovku, která přelobovala domácího brankáře a hosté se tak radovali z velmi pěkného gólu. Stav utkání byl nyní 2:2. Zápas se blížil pomalu, ale jistě do svého konce a vypadalo to, že obě mužstva dnes půjdou do penalt. Proti tomuto výsledku byl Luboš Tupý, který v 85. minutě po úniku vystřelil z hranice vápna a poslal míč po zemi podél tyče. To byl pro hosty velmi smolný gól. Koncovka zápasu byla ale ještě hodně zajímavá. Hadačka si vytvořila 2 velké šance. Po závaru před domácí bránou asi 3x po sobě hosté doráželi míč do branky. Vstřelit gól se jim bohužel nepovedlo. Až v úplném závěru měli ještě hosté roh a po něm trefili břevno. A to byla poslední šance, která ohrožovala bránu a Kožlany mohly slavit další skvělé vítězství v poměru 3:2! Utkání se dnes odehrálo bez větších závad a byla udělena pouze 1 jediná žlutá karta. Dnešní arbitr pan Josef Lang si vedl velmi dobře. Jako nejlepšího hráče za domácí můžeme jmenovat: Martina Melichara. Za hosty jmenujeme nejlepšího hráče Aleše Běhounka. Tyto jmenované hráče najdete v pondělní sestavě kola a pro ně tak můžete hlasovat až do polední středy!

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Olympie Kožlany B
Jaroslav Jícha (vedoucí): Utkání se mi líbilo. Zápas se nám povedl, naši kluci odvedli dobrý výkon. Dostali jsme celkem 2 laciné góly. Kdybychom proměňovali více našich úniků, mohlo to být více jednoznačnější, ale takhle jsou pro nás další 3 body do tabulky skvělé.

FK Trafo Hadačka
Vlastimil Pech (trenér): Naši kluci odvedli svoje maximum. Je škoda, že jsme nedokázali alespoň uhrát remízu, která by byla pro nás zasloužená. Dostali jsme hloupé góly a nedokázali jsme si obsazovat hráče domácích. Je škoda, že ještě nemáme žádné body z jara. Pozitivní na tomto zápase je, že jsme podali pěkný výkon.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: LANG Josef - ŠVAMBERG Jiří (N), SLÁMA Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.